Forside Nyheder

Netflix vil gøre “Se nu” endnu hurtigere

-

Netflix evaluerer for tiden en ny “Se nu” funktion, som gør at du kan starte næste afsnit af en serie du følger øjeblikkeligt. Det fortæller mediet Variety.

Netflix er i gang med at teste om “Se nu” funktionen på smart-tv kan gøres endnu hurtigere, ved at springe serie-rækken over, når du gerne vil i gang med at se en serie du allerede følger med i, eller bare have forslag til hvad du bør se nu.

Annonce:

Når man trykker “Watch now”, så afspilles næste afsnit af den serie man vælger. Den kan også bruges til at vælge en tilfældig titel som Netflix’s avancerede algoritme har udvalgt til dig. Gør den det, så fortæller Netflix hvorfor den givne titel er valgt. Hvis man er uenig med det valgte, kan man bede Netflix om at spille noget andet.

Den nye funktion minder meget om gammeldags tv-zap’ing.

Ifølge Variety vil det blive testet på udvalgte TV-enheder i et par måneder ifølge Netflix. Hvis testen er en succes, vil Netflix så beslutte om det skal udrulles til alle brugere

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.