Forside Baggrund

Tip: Sådan fordeles OL 2020 på TV og streaming

-

OL-dækning fastlagt: Discovery og DR har fordelt sportsgrenene til OL i 2020

OL i sommeren 2020 transmitteres på henholdsvis DR og Discovery Networks, og nu er de blevet enige om fordelingen af sportsgrene mellem sig.

Annonce:

OL skydes i gang og afsluttes på DR, da både afslutnings- og åbningsceremonierne, vises på DR’s kanaler. Derudover kan man på DR’s kanaler se, når danskerne jagter medaljer i atletik, danske håndboldkampe samt badminton.

På Discoverys kanaler kan man blandt andet kan følge Jakob Fuglsang, Pernille Blume og de andre danske medaljekandidater jagte succes i cykling på både bane og landevej samt i roning og svømning.

“Vi har et rigtig godt samarbejde med DR omkring OL. Allerede ved Vinter-OL i 2018 i Pyeongchang viste vi, hvordan vi med et godt samarbejde med en kompetent og stærk partner som DR kan løfte OL-oplevelsen til nye højder herhjemme. Nu glæder vi os til igen at sende OL til danskerne – denne gang fra Tokyo”, fortæller adm. direktør hos Discovery Networks Danmark, Christian Kemp.

OL strækker sig fra 24. juli til 9. august 2020. Pga. tidforskellen vil mange transmissioner ligge tidlig morgen og formiddag dansk tid. Men der bliver også mulighed for at se sportsgrenene forskudt via streaming.

“Danskerne får mulighed for at se OL på den måde, der passer dem bedst, på den skærm de foretrækker og på det tidspunkt de vil”, lyder det fra Christian Kemp.

Det er kun på live tv, flow eller streaming, at sportsgrenene er opdelt. På live tv via streaming, der kan hele OL 2020 følges på streamingtjenesterne DPlay og Eurosport Player.

På DR’s kanaler kan OL følges på DR1, DR2 og DRTV, mens på Discoverys kanaler er det på Kanal 5, Eurosport 1 og 2, Dplay og Eurosport Player.

Både DR og Discovery kan vise highlights og forskudte transmissioner på deres hjemmeside, streamingtjenester eller på flow-tv.

 

Fordelingen af sportsgrene

DR Discovery
CeremonierLandevejsløb
AtletikBanecykling
Håndbold Danske kampe + semifinale og finale)Svømning
BadmintonGolf
KvindefodboldTennis
SejlsportHåndbold (alle kampe uden dansk deltagelse frem til semifinalen)
DressurMandefodbold
Gymnastik - ArtisticsUdspring
SkydningBeach Volley
BordtennisRoning
BueskydningKlatring
Kano/KajakBasket
VolleyMountainbike
BoksningBasketball 3x3
Synkron svømningSkateboard
BMXKano - Slalom
Brydning - Græsk/RomerskHockey
VægtløftningTaekwondo
KarateTrampolin
TriathlonSurfing
Baseball/SoftballRugby
VandpoloFægtning
Ridesport - springMilitary
Rytmisk SportsgymnastikJudo
Moderne FemkampBrydning - Fri

 

Annonce:
Forrige artikelC More klar på Android TV
Næste artikelTip: Sådan får du trådløs lyd med bluetooth på din forstærker eller TV
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.