Forside Nyheder

LG klar med Apple TV og Apple TV+ på 2019 TV

-

LG Electronics introducerede under CES 2020 deres nye smart tv-modeller med Apple TV-app, og nu lancerer de appen i tv-modeller fra 2019 i over 80 lande – deriblandt Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Apple TV-appen giver brugerne af sidste års tv-modeller mulighed for nemt at abonnere på Apple TV+, så de blandt andet kan se de populære Apple Originals som ”The Morning Show”, ”See”, ”Servant” og ”Little Amercia”.

Annonce:

Med Apple TV-appen kan ejerne af et LG-tv abonnere på Apple TV-kanaler, med reklamefrit abonnement på premium-videoer både online og offline. Appen gør det også muligt for brugeren at tilgå iTunes-videobiblioteket og købe eller leje film.

LGs tv-modeller fra 2019 understøtter også Apple AirPlay 2, som gør det muligt at dele eller spejle indholdet på ens iPhone, iPad eller Mac direkte på et LG tv. Forbrugerne kan også afspille musik på deres TV og synkronisere med andre AirPlay 2-kompatible højtalere i hjemmet. Derudover er Apple HomeKit også understøttet, hvilket gør det muligt for brugerne nemt og sikkert at styre deres tv med Home-appen på deres iPhone eller iPad eller med stemmestyring via Siri, og f.eks. slukke eller tænde deres tv, ændre lydstyrken, skifte input og meget mere.

Ejerne af LG tv’er kan nu nyde Apple TV sammen med AirPlay 2 og homeKit på alle LGs 2019 OLED-modeller, NanoCell-modeller (SM9X og SM8X-serierne), og senere denne måned vil Apple TV-appen blive lanceret på udvalgte UHD tv-modeller (UM7X og UM6X-serierne). Apple TV-appen og Apple TV+ vil være tilgængelige på 2020 tv-modellerne ved lancereren og på LGs 2018-modeller senere i år via en systemopdatering af firmwaren.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.