Forside Indhold og distribution Biograf

NF Bio åbner delvist fredag, men vil kun vise film tor-søn.

-
Foto: Nordisk Film Biografer

Fredag den 29. maj genåbner de første 11 af Nordisk Films i alt 23 biografer. Her er biografkædens genåbningsplan.

I mere end 2 måneder har Nordisk Film Biografer været lukket, men nu er de første biografsale klar til at åbne igen. Men ikke for fuld blus.

På fredag den 29. maj åbner biograferne på Falkoner, Dagmar, Field’s, Lyngby og Tåstrup i Hovedstadsområdet samt Nordisk Film Biografer i Aarhus C, Odense, Aalborg Kennedy, Esbjerg, Herning og Kolding.

Annonce:

Torsdag den 4. juni genåbner yderligere mindst syv Nordisk Film Biografer i Hillerød, Køge, Nykøbing Falster, Randers, Viborg, Aarhus og Aalborg. De resterende biografer vil i perioden herefter gradvist åbne op.

“Vi savner vores gæster, og gæsterne savner os. Men nu er vi heldigvis klar til at åbne gradvist igen. Vi vil skabe en tryg biografoplevelse og en sikker genåbning, hvor der er fuldt fokus på at overholde myndighedernes retningslinjer”, siger Casper Bonavent, som er direktør i Nordisk Film Biografer Danmark.

 

Kun åbent som forlænget weekend

Det bliver dog ikke som før til at begynde med. Biograferne vil i første omgang kun holde åbent torsdag til søndag samt på helligdage.

Der vil være mindst ét tomt sæde mellem hver gruppe af biografgæster, ligesom filmene programlægges således, at der aldrig vil være for mange mennesker på én gang i biograflobbyerne, og så der er god tid til rengøring af salene mellem forestillingerne.

Biografgængerne vil blive mødt af en vært i hver biograf, som vil byde velkommen, informere om retningslinjer, sikre god hygiejne og i det hele taget hjælpe med at skabe en god oplevelse.

 

Film ved premieren (øverste linje) og kommende film (nederste linje). Screenshot fra Nfbio.

 

Film ved genåbningen

Biograferne kæmper lige nu med at skaffe film at vise, her hvor de premierefilm der skulle have været vist i perioden for nedlukningen enten er udskudt eller vist på streaming istedet.

Når Nordisk Film Biografer genåbner, lægges der ud med bl.a. at vise animationsfilmen ‘Fremad’, ‘Bombshell’ med Charlize Theron, ‘The Gentlemen’, animationsfilmen ‘Spioner på missioner’ samt Oscar-vinderen Parasite.

Den danske debutfilm ‘Kød og Blod’ med Sidse Babett Knudsen på rollelisten er listet som kommende film, sammen med ‘Little Women’, ‘Dark Warters’, ‘The Peanut Butter Falcon’ og animationsfilmen SamSam.

 

Fakta om genåbningen af Nordisk Film Biografer

– Nordisk Film Biografer er Danmarks største biografkæde med i alt 23 biografer i Danmark. Nordisk Film driver også 21 biografer i Norge og én biograf i Sverige.
– Fredag 29. maj åbner følgende Nordisk Film Biografer: Dagmar, Field’s, Falkoner, Tåstrup, Lyngby, Aarhus C, Odense, Aalborg Kennedy, Esbjerg, Herning og Kolding.
– Torsdag 4. juni åbner følgende Nordisk Film Biografer: Hillerød, Køge, Nykøbing Falster, Trøjborg i Aarhus, Randers, Aalborg Syd og Viborg.
– Imperial, Palads og biograferne i Waves og Frederikssund åbner gradvist i den efterfølgende periode, nærmere information, herunder åbningsdatoer, følger på et senere tidspunkt. Nordisk Film Biografer Næstved er under ombygning, hvor der installeres helt nye luksussæder i alle salene. Biografen forventes at kunne genåbne i juli.

Annonce:
Forrige artikelKæmpe bøder: Teleselskaber ringede ulovligt igen
Næste artikelFå rabat på en Sonos-højttaler sammen med YouSee-mobilabonnement
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.