Forside Baggrund

Nyt gratis spil til PC: Civilization VI

-

Nu kan du hente Sid Meier’s Civilization VI gratis til PC i en begrænset periode.

Epic Games er klar med et nyt gratis spil til PC. Denne gang er det Sid Meier’s Civilization VI der kan hentes kvit og frit.

Annonce:

Civilization-serien er skabt af spildesigner Sid Meier, og det første videospil udkom tilbage i 1991. Op til jul 2016 udkom 6. udgave, og det er det spil der nu kan hentes gratis.

I strategispillet Civilization VI skal du kæmpe dig igennem nogle af verdenshistoriens største øjeblikke, og her forsøge at blive verdens mest indflydelsesrige civilisation.

Spillet tager udgangspunkt i stenalderen, og herfra skal du føre din civilisation sikkert gennem de forskellige tidsperioder – helt frem til moderne tid med informationsalderen.

Opdag nye territorier, byg landsbyer, find resourcer og hjælp byerne til at vokse som årene går. Men vær også klar til at forsvare det du skaber, for andre civilisationer vil udfordre landets grænser og forsøge at få fingre i de værdier du har skabt.

Op gennem tiden vil du møde alt fra vilde barbarer der angriber alt og alle, til venligsindede stater der hjælper dig frem. Vælg våben. Kæmp ansigt til ansigt, forsøg med diplomati eller lad religionen ‘besejre’ rivalerne.

Spillet har mange facetter, og at vinde spillet handler om meget mere end bare at bygge byer og føre krig. Selv rivaler på den anden side af kloden kan vinde over dig hvis du ikke passer på. Strategien kan spille på alt fra kamp, kultur, teknologi, religion til tid.

Alder på spillere: Fra 10 år op opefter.

 

 

Tilgængelighed

Sådan får du fat i gratis Sid Meier’s Civilization VI til PC.

  1. Gå til siden: Epic Games
  2. Bladr ned til bestil-knappen i højre side under billedet. Tjek at der står “Free” fremfor normalpris kr. 449,- (overstreget).
  3. Tryk GET
  4. Log ind med en gyldig konto. Her kan bruges Epic Games, Facebook, Google samt spilkontoer fra PlayStation, Xbox og Nintendo. Følg derefter vejledningen.
  5. Epic Games Launcher hentes
  6. Åbn Epic Games Launcher, vælg fanen Library og derefter ‘Install’ under Civilization VI.

Tilbudet gælder frem til torsdag d. 28/5

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.