Forside Produkter Mobil

Huawei klar med in-ears med støjreduktion til under 800 Kr.

-

Nu lancerer Huawei deres nye, trådløse stereohøretelefoner, FreeBuds 3i. De nye høretelefoner byder på et elegant design med en række funktioner og aktiv støjreduktion.

På mandag lancerer Huawei det nyeste skud på stammen af trådløse stereohøretelefoner, de nye Freebuds 3i. Høretelefonerne kommer med et nyt in-ear design, der lukker støj fra omgivelserne ude og sikrer, at høretelefonerne sidder behageligt i øret. Samtidig har Huawei tilføjet aktiv støjreduktion, så du med FreeBuds 3i i ørerne kan fordybe dig i musikken eller samtalen med vennerne uden at blive forstyrret, når du er på farten.

Annonce:

Reduktion af støj med op til 32 decibel

I Huaweis FreeBuds 3i er der i alt tre mikrofoner. To af mikrofonerne vender udad og er i stand til at opfange baggrundsstøj og aktivt reducere denne støj ved hjælp af omvendte lydbølger, som sendes ind i øret. Den sidste mikrofon vender ind mod øregangen og kan opfange lyde i øret, og derved forbedre lytteoplevelsen yderligere. Placeringen af de tre mikrofoner sikrer en støjreduktion på op til 32 decibel.

“FreeBuds 3i giver brugeren en helt unik oplevelse af at kunne fordybe sig uden at blive forstyrret. Uanset om du lytter til musik, en podcast eller taler i telefon, er lyden krystalklar takket være Active Noise Cancellation-teknologien og det unikke in-ear design i høretelefonerne,” siger Lin Yin, der er direktør for Huawei Consumer Business Group Danmark i en pressemeddelse til Recordere.dk

Intelligent pause-funktion og nem betjening

Huawei har desuden gjort det nemt at parre FreeBuds 3i med andre enheder. Så snart du åbner opladningsetuiet for at tage høretelefonerne i brug, bliver de automatisk parret med din smartphone eller tablet. Derefter vil der dukke et pop-up vindue op, så du nemt og hurtigt kan få gang i playlisten og se, hvor meget batteri du har tilbage på høretelefonerne.

Freebuds 3i er desuden udstyret med sensorer, der gør dem nemme at betjene. Ved at trykke to gange på en af høretelefonerne, kan du tænde for musik og besvare opkald, mens et langt tryk aktiverer støjreduktion. Derudover pauser musikken automatisk, når du fjerner høretelefonerne fra dine ører, og spiller igen, når du sætter dem i ørerne igen.

De virker med både iOS og Android.

Pris og tilgængelighed

De nye høretelefoner bliver tilgængelige i farverne Carbon Black og Ceramic White. Der medfølger fleksible ørepropper i silikone, så du kan vælge mellem fire forskellige størrelser.

FreeBuds 3i vil være at finde hos Power, ProShop, Elgiganten, Telenor, Telia, YouSee, 3 fra den 15. juni til en vejledende pris på 799 DKK.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.