Forside Produkter Computere

Samsung klar med ny gaming skærme op til 49 tommer

-
Samsung G9 skærm

Samsung er klar med nye banebrydende spilskærme. Odyssey G9 og G7 nu kan købes på det nordiske marked. Branchens første skærme med 1000R kurve og QLED-billedkvalitet, en responstid på 1ms samt 240Hz opdateringsfrekvens hvilket giver en blød og glidende spiloplevelse i mange forskellige situationer.

Udviklingen af onlinespil og e-sport har gjort det endnu mere konkurrencepræget at være gamer, hvilket betyder, at spillerne har brug for et display med lynhurtige hastigheder, der forbedrer følelsen af spillet. Samsung Odyssey G9 og G7 tilbyder den seneste teknologi for at give spillere den oplevelse de forventer og kræver.

 

Annonce:

Odyssey G9: Tager oplevelsen til næste niveau

Spillere kommer til at mærke forskellen med G9 (49 tommer). Det er verdens første Dual Quad High-Definition-skærm (DQHD; 5120×1440 opløsning) som har en lynhurtig opdateringsfrekvens på 240Hz, 1ms responstid, 32:9 format, en fordybende 1000R krumning og en lysstyrke på 1000 cd/m2. G9 tilbyder også mere levende detaljer og farver end nogen Samsung skærm tidligere har gjort gennem en kombination af QLED-billedkvalitet og et HDR1000 panel.

Samsung har udviklet et unikt design till G9 med et integreret element som tiltaler hardcore-spilleren. G9 har et blankt hvidt ydre og et futuristisk stemningsbelysningssystem på bagsiden som inkluderer 52 farver og fem alternativer for lyseffekter hvilket får den til at skille sig ud.

Odyssey G7: Giver spillere overtaget

27- og 32 tommer versionerne af G7 tilbyder samme dybe krumning, hurtige responstid, opdateringsfrekvens samt ydeevne som G9. Spillere drager også nytte af Wide Quad-High Definition (WQHD; 2560 x 1444 opløsning) samt 16:9 format, et HDR600 panel, en lysstyrke på 600 cd/m2 og QLED-billedkvalitet hvilket giver exceptionel farvepræsentation uanset belysning.

Samsung benytter endda samme futuristiske designelement som hos G9, hvilket giver en skærm som forandrer spillerens oplevelse. Et matsort ydre kombineres med et farveskiftende kernebelysningssystem på bagsiden, som kan være både statisk, dæmpet eller skifte mellem farver efter spillerens ønsker.

Samsungs buede skærme, G9 og G7 understøtter NVIDIA G-SYNC og Adaptive Sync på DP1.4 hvilket giver spillere en unik og dynamisk spiloplevelse.

Pris og levering

Samsung G7 og G9 er tilgængelige i Norden fra og med i dag. Anbefalet pris er 11.495 DKK for G9 (49 tommer), 5.299 DKK for G7 (32 tommer) og 4.599 DKK for G7 (27 tommer).

Annonce:
KILDEPressemeddelse, Samsung Danmark
Forrige artikelYouSee-kunder kan nu få eSIM på telefonen
Næste artikelDette skulle være Googles nye ‘Chromecast’ med Android TV
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.