Forside Produkter HiFi & Surround

Harman Kardon genopfinder clockradio’en med Citation Oasis

-

Højtalerserien Citation fra Harman Kardon fortsætter med at udvide repertoiret af stilrene højtalere med eminent lydkvalitet, den nyeste teknologi og sofistikeret skandinavisk design.

Den nyeste tilføjelse til serien er Harman Kardon Citation Oasis, der har indbygget vækkeur, trådløs telefonoplader, radio og musikstreaming.

Annonce:

Højtaleren har også indbygget stemmestyring, så når dagen lakker mod enden, kan du blot sige ”Hey Google” og sætte en personlig alarm til morgenen efter, hvor du selv kan vælge, om du vil vækkes af en podcast, en musikartist af din yndlings radiostation.

Højtaleren har indbygget DAB og DAB+ radiofunktion og det elegante, men holdbare, tekstildesign fra danske Kvadrat også ideel til stuen, kontoret eller køkkenet. Med Google Assistent stemmestyring og indbygget radio får du dugfriske nyheder, mens den trådløse opladningsplade oplader enhver Qi-aktiveret telefon uden besvær, så du endda slipper for at se på irriterende kabler.

Harman Kardon Citation Oasis kan parres med andre Citation højtalere. Og med indbygget Chromecast™ og AirPlay kan du nyde hele 300 forskellige musikstreamingtjenester.

 

Pris og levering

Harman Kardon Citation Oasis vil blive tilgængelig på www.harmankardon.dk senere i juli måned til en vejledende pris på 1.699 DKK.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.