Forside Nyheder

LG klar med 4K gaming skærm med Nvidia G-Sync

-

LG er klar med en ny gaming skærm på 27 tommer med Nvidia G-Sync og 1ms svartid. Skærmen har allerede vundet en CES2020 Innovation Award og Red Dot Design Award.

Den nye UltraGear-skærm (LG 27GN950) er på 27”, og er den første til at kombinere 4K-opløsning og lynhurtig svartid på 1ms (Gray-to-gray eller GTG).

Annonce:

Den nye model er efterfølger til sidste års UltraGear 27GL850, som var den første model i verden med en svartid på 1ms med IPS-skærmteknik. Ved at benytte IPS-systemet i stedet for TN-paneler, bliver LG’s UltraGear-modeller lynhurtige – uden at give afkald på billedkvaliteten ifølge LG.

Udover hurtig svartid og præcis farvegengivelse kommer den seneste model i UltraGear-familien med 4K-opløsning. Skærmen dækker 98% af DCI-P3-farvespektret og understøtter VESA Display Stream Compression-teknikken (DSC) hvilket gør, at den kan vise tabsfri 4K-indhold i ti-bit med en opdateringshastighed på 144Hz via et enkelt DisplayPort-kabel.

Skærmen er VESA DisplayHDR 600-certificeret og kan hardwarekalibreres til den bedst mulige farvegengivelse. Med support til NVIDIA G-Sync og HDR gør den nye LG 27GN950 det muligt at få en gennemført spil-oplevelse uden forstyrrende forsinkelser eller artefakter. Begge teknikker fungerer desuden helt problemfrit sammen med VESA DSC, som giver en helt ny gaming oplevelse.

Det er ikke kun gamere, der kan få glæde af den seneste UltraGear skærm. Med understøttelse af ti-bit farvedybde og mulighed for at kalibrere farvepræcision i hardwaren, er LG UltraGear 27GN950 også en god skærm til dem, der arbejder med videoproduktion.

Pris og levering

LG har ikke oplyst prisen på LG UltraGear 27GN950, men forgængeren lå på omkring 4.000.

 

Tekniske specifikationer

 • Paneltype: Nano IPS
 • Størrelse: 27”
 • Opløsning: 4K UHD (3840 x 2160)
 • Lysstyrke: 400 nits
 • Farveudvalg: DCI-P3 98 procent
 • Color Bit: 1.07B
 • Opdateringshastighed: 144Hz
 • Svartid: 1ms GTG
 • HDR: VESA DisplayHDR™ 600
 • Adaptive Sync-teknik: NVIDIA G-SYNC
 • Justeringer af skærmposition: Højde/Rotation/Hældning
 • Tilslutninger: HDMI x 2 / DP x 1 / USB 3.0 / H/P out (Maxx Audio)
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.