Forside Produkter Computere

Verdens første workstation med Ryzen Threadripper PRO

-

Lenovo lancerer verdens første workstation med AMDs nye hurtige processor

Lenovo bliver de første til at tage AMDs seneste Ryzen-processor i brug.

Annonce:

Den nye hurtige Ryzen Threadripper PRO-processor udkommer første gang installeret i  workstation Lenovo ThinkStation P620.

Den nye CPU kommer med 64 kerner og nok regnekraft til at streame 8K-indhold i realtid, reducere render-tid, gennemføre hurtige simulationer og arbejde med 3D-indhold uden forsinkelser.

Lenovo kalder derfor den nye workstation for et oplagt valg for professionelle som 3D-kunstnere, spiludviklere, arkitekter og ingeniører.

Systemet kommer i forskellige konfigurationer til at matche den enkelte brugers behov for blandt andet lagerplads, grafik og hukommelse.

 

Tårnet kan blandt andet udstyres med op til to NVIDIA Quadro RTX 8000 eller fire RTX 4000-grafikkort, 1 TB hukommelse og hele 20 TB lagerplads. Er hastighed det afgørende parameter, kan computeren som den første workstation byde på 4. generation PCIe, som tillader den dobbelt så stor båndbredde som den foregående generation.

IT-sikkerhed: Med understøttelse fra sikkerhedsløsningen ThinkShield og skærpede sikkerhedsfunktioner i Ryzen Threadripper PRO får du blandt andet fuld kryptering af hukommelsen, som beskytter følsomme data mod fysiske angreb og cyber-angreb.

 

Pris og tilgængelighed

Lenovo ThinkSystem P620 kommer på markedet i løbet af efteråret

Vi har ikke modtaget nogen priseksempler på de forskellige konfigurationer.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.