Forside Produkter Medieafspillere

Lækket video viser mere om ny Chromecast

-

Indpakningen til ny Chromecast viser at dette produkt er en ny tv-dongle.

Der har været en del rygter i omløb om ny Chromecast med fjernbetjening. En Chromecast med Google TV fremfor Android TV.

Annonce:

Endnu vides ikke om Google er ved at erstatte – rebrande – Android TV, eller om det er et nyt tv-produkt der kommer til at leve parallelt med Android TV.

Men videoen her af indpakningen bekræfter at den ny Chromecast kommer med Google TV ombord. Videoen er lagt på Reddit forum af bruger u/jsterninja.

Den kommer med adgang til tjenester som YouTube, Netflix, Amazon Prime video, Spotify og Disney+ samt amerikanske tv-streaming som YouTube TV, Hulu, CBS og Starz. Men mon ikke de gængse apps til Android TV også kan installeres her.

Æsken viser også at donglen understøtter 4K HDR, og fungerer sammen med Android og Apple iOS, ligesom de nuværende Chromecast-modeller.

Indholdet i ænsken er udover ny Chromecast: En strømadapter med kabel. En fjernbetjening med stemmestyring kaldet ‘oogle Chromecast Voice Remote’ samt 2 stk. AAA batterier til den.

Google holder et lanceringsevent d. 30/9 om aftenen dansk tid, hvor de skriver der er nyt om telefoner, chromecast og smarthøjttaler.

Opdatering: Her er den nye Chromecast og Google TV

 

Video

(sound off) new chromecast? from r/googlehome

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.