Forside Nyheder

Nick Fury-serie med Samuel L. Jackson på vej til Disney+

-

Disneys streamingtjeneste vil give endnu en karakter fra Marvels Cinematiske Univers sin egen serie med en populær kultskuespiller i hovedrollen.

Der var nok mange, der fik ondt i maven, da de så Samuel L. Jackson gå i opløsning i postcredit-scenen i ’Avengers: Infinity War’. De fleste havde dog nok på fornemmelsen, at det ikke var sidste gang, vi havde set den populære skuespiller i rollen som Nick Fury.

Annonce:

Fury er som bekendt topchefen i S.H.I.E.L.D., den hemmelige, men temmelig aktive efterretnings-organisation i Marvel-universet. Og eftersom han allerede havde fuppet hele verden til at tro, at han var død i ’Captain America: The Winter Soldier’, vidste de fleste af os, at han nok ville komme tilbage, sådan som han gjorde i ’Avengers: Endgame’.

Mellem de to film dukkede han naturligvis op i ’Captain Marvel’, der som bekendt foregår i 90’erne. Men nu vender Samuel L. Jackson tilbage til rollen som Nick Fury, hvor fokus for en gangs skyld er på ham selv. Ligesom adskillige andre karakterer fra Marvels cinematiske univers, ser det nu ud som om, Fury får sin egen serie på Disney+.

Det melder i hvert fald begge de to Hollywood-branchemedier Variety og Deadline, og selv om der tilsyneladende ikke er skrevet under på noget endnu, skulle det være gode kræfter, der er igang med at udvikle serien for Disney.

Jacksons første tv-hovedrolle

Ud over, at Samuel L. Jackson angiveligt har sagt ja til at være med, står Kyle Bradstreet bag projektet, både som executive producer og manuskriptforfatter. Hvis du synes, navnet lyder bekendt, er det fordi du har set det på skærmen i den banebrydende serie ’Mr. Robot’, som Bradstreet var en af hovedkræfterne bag.

Det vil være lidt af et kup, hvis Disney+ får Samuel L. Jackson ombord. Den legendariske skuespiller har en blanding af superstjerne- og kultstatus, men har primært lavet film. Selv om han har lagt stemme til animerede karakterer og spillet gæsteroller (inklusive som Nick Fury i ’Agents of S.H.I.E.L.D.’) på tv, har han aldrig spillet hovedrollen i sin egen tv-serie.

Nick Fury-serien er blot en af adskillige MCU-serier, som Disney+ planlægger at gøre tilgængelige over de næste par år. Den førstkommende af disse er ’WandaVision’ med superheltene Scarlet Witch og Vision, hvilket formentlig bliver fulgt af ’The Falcon and the Winter Solider’ til næste år. Sidstnævnte skulle egentlig være kommet i år, men er tilsyneladende blevet forsinket på grund af Corona-krisen.

Derefter følger der serier i en lind strøm, der i 2021 blandt andet inkluderer serier baseret på Loke fra Thor-universet med Tom Hiddleston i hovedrollen og den spekulative serie ’What if…’. Derfter kommer bl.a. ’Hawkeye’ med Jeremy Renner, ’Ms. Marvel’ med Kamala Khan og ’She-Hulk’ med Tatiana Maslany, kendt fra serien ’Orphan Black’.

Annonce:
Forrige artikelEt højttaler-ikon fejrer 25 års fødselsdag
Næste artikelHer er den nye Chromecast og Google TV
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.