Forside * Nyheder

Samsung klar med forbedret HDR10+ Adaptive

-

Med HDR10+ Adaptive kan filmoplevelsen tilpasses rummets lys.

Samsung introducerer den nye HDR10+ Adaptive. Det er HDR10+ med mulighed for at tilpasse billederne på TV’et efter rummets lys.

Annonce:

HDR10+ Adaptive understøtter Filmmaker Mode, og giver i følge Samsung en ‘true cinematic experience’ under forskellige lysforhold. Hvor HDR normalt fungerer bedst i mørke rum, så vil HDR10+ Adaptive forbedre oplevelsen af HDR, selv i dagslys, fortæller Samsung.

Den nye variant af HDR (High Dynamic Range) lanceres på CES-udstillingen, der afholdes som en ren virtuel udstilling i perioden 11. – 14. januar 2021.

Samsung bygger HDR10+ Adaptive ind i nye 2021-udgaver af deres QLED TV-produkter. Hvor vidt det senere bliver muligt at opdatere tidligere års QLED TV, til også at understøtte HDR10+ Adaptive, er ikke oplyst.

For at udnytte HDR10+ skal film og tv-serier have dette HDR-format. HDR10+ er et billigere (for tv-producenterne) alternativ til Dolby Vision. På streamingtjenesten Amazon Prime Video ligger alt indhold med HDR10+.

 

Andre CES nyheder. Se også: CES Tema
Læs mere i vores CES Tema

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.