Forside Nyheder

Blockbuster ansætter ny direktør

-

Det bliver Louise Stenberg, der overtager stafetten fra Casper Hald, som fratrådte stillingen som direktør for Blockbuster i november 2020 for at søge nye udfordringer udenfor Nuuday.

Louise Stenberg har de seneste år haft forskellige stillinger i Nuuday med fokus på strategi, salg og produktudvikling og har senest været ansvarlig for Omnichannel-strategien, hvor hun har ledet udviklingen og implementeringen af kommercielle og digitale strategier for at optimere kundeoplevelsen på tværs af analoge og digitale platforme.

Annonce:

”Jeg er meget glad for, at vi har en så stærk intern kandidat til at føre Blockbuster videre. De sidste seks år har Blockbuster under Caspers ledelse udviklet sig fra en god idé til at være en markedsleder i Danmark med betydelig vækst i Norden”, fortæller  Jens Grønlund, direktør for Nuudays digitale brands i en udmelding, og fortsætter:

“Blockbuster er ikke mere en ”start-up”, men en velfunderet og ledende forretning, og Louises opgave bliver sammen med teamet at udvikle Blockbusters position i Danmark og Norden. Hun kommer til Blockbuster med en stærk og alsidig værktøjskasse og erfaring indenfor forretningsstrategisk og kommerciel udvikling, samt optimering af digitale kundefokuserede løsninger”.

Louise tiltræder stillingen som direktør for Blockbuster den 1. februar 2021.

 

Annonce:
KILDEPressemeddelelse, Nuuday
Forrige artikelLenovos nye AR-briller kan simulere fem skærme på række
Næste artikelDR åbner i dag kanal på DRTV dedikeret til hjemmeskoling
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.