Forside Produkter Mobil

Om en uge vil Samsung lancere noget ”awesome” – men hvad?

-

Det er kun få uger siden, Samsung sidst holdt en ”Unpacked”-event, hvor de blandt andet annoncerede S21-serien. Så hvad er der nu på bedding?

”Awesome” er som det vil være de fleste Rec.dk-læsere bekendt, et meget brugt ord i amerikansk engelsk (og efterhånden også i britisk engelsk). Oprindeligt betød det ”ærefrygtindgydende”, men i vore dage er det en fællesbetegnelse for alt, der er vildt, imponerende og cool på en storladen måde.

Det er derfor ret interessant, at Samsung valgte at tage netop dette ord i brug, da de tirsdag inviterede til firmaets næste ”Unpacked”-event onsdag d. 17/3 kl. 16 dansk tid. Som tech-firma skal man nemlig passe lidt på med at bruge ”awesome” om alting, især efter at verdens mest irriterende/øretæveindbydende/uimodståelige sang med ordet ombord dukkede op i den første ”The Lego Movie”-film (se herunder).

Annonce:

Samsung holder sig dog ikke tilbage af den grund. Som det kan ses af invitationsgrafikken herover er der ikke bare tale om en ”Unpacked”-lanceringsevent, men en ”Awesome Unpacked”-event. Og i en tweet kalder sydkoreanerne endda eventen for det ”moment of awesome”, som vi alle har ventet på. Okay, så.

Men hvad er det så lige, Samsung har tænkt sig at vise frem? Det er jo kun få uger siden, firmaet annoncerede 2021-flagskibet Galaxy S21 sammen med blandt andet øretelefonerne Buds Pro ved den sidste ”Unpacked”-begivenhed.

Vandtæt, foldbar eller begge dele?

Der er ikke ret mange hints at hente i ovenstående grafik, andet end noget med regnvejr, ud fra collagen af pigen med paraplyen. Kan det være noget med vandtætte produkter, vi endnu ikke har hørt om?

Det kunne også være, at Samsung har tænkt sig at køre årets foldbare produkter i stilling allerede nu, og ikke til efteråret, sådan som rygterne ellers tidligere har sagt. Hvis Note-serien tidligst bliver droppet i 2022, som det hedder sig i de seneste bulletiner, kunne man sagtens forestille sig, at Samsung vil annoncere en Z Flip 3, en Z Fold 3 og måske et hel tredje, foldbart koncept allerede her i foråret.

Der er også medier, der gætter på, at der kan være tale om den overgang til egne chips, som Samsung skulle være i gang med, når det gælder computere. Måske er der tale om den Windows 10-PC med Exynos-processor, som der går rygter om i den forbindelse?

 Eller måske de AR-briller vi fik et hint om for nylig?

Det kunne selvfølgelig også være, at boks-klods-designet i invitationen skal markere et eller andet nyt samarbejde med LEGO, hvilket i høj grad ville understøtte brugen af ordet ”Awesome” over det hele. Omvendt ligner billedet mere noget fra Minecraft end fra LEGO. Og Minecraft er jo som bekendt ejet af Microsoft, som laver Windows, så det kunne måske være førnævnte PC, etc. etc.

Hvad tror du, Samsung har i ærmet? Giv lyd i kommentarfeltet.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.