Forside Produkter Mobil

Avis: LG mobil kaster håndklædet i ringen mandag

-
LG Electronics HQ i Seoul, Sydkorea. Foto: recordere.dk

I følge avisen The Korea Times, så har LG nu besluttet at gøre en ende på deres mobildivision.

Mobildivisionen i LG Electronics har været tabsgivende siden 2015, og efter fejlslagne forsøg på at frasælge, der er elektronikproducenten nu tæt på et exit. Det skriver avisen The Korea Times, som baserer oplysningerne på kilder i industrien.

Avisens kilder venter at LGs exit fra mobil annonceres efter et bestyrelsesmøde mandag.

Annonce:

LG har forhandlet med flere potentielle købere, men det er ikke lykkes at få en aftale i hus. Det har været overvejet at sælge dele af mobildivisionen, men nu er det angiveligt endt med et exit. At LG kaster håndklædet i ringen og forlader mobil-markedet.

“LG har overvejet forskellige muligheder såsom et salg, split salg eller trække sig ud af smartphone-forretningen, men besluttede for nylig at trække sig ud af forretningen”, fortæller kilder i branchen til avisen, og tilføjer at den officielle udmelding kommer mandag d. 5/4 efter bestyrelsesmødet.

At LG kiggede på forskellige løsninger for mobildivisionen har været officielt kendt siden januar, hvor Kwon Bong-seok, CEO i LG Electronics, stod frem og fortalte at LG nu så på mobildivisionens fremtid med alle muligheder åbne.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.