Forside Indhold og distribution Film

Efter mavepuster: Netflix klar med rekordbudget til film- og tv-serier

-

Netflix nåede ikke målet for vækst i seneste kvartal og er klar med flere penge til indhold

Da pandemien kom der løftede det Netflix. Mange havde brug ekstra underholdning i hjemmet, og det kom tv-kanaler og streamingtjenester tilgode, her i blandt også Netflix.

Annonce:

Alene i 1. kvartal 2020 kom der 16 millioner nye kunder ind hos Netflix; Men nu er de glade dage forbi. Godt nok er corona her stadig, men Netflix har lige måttet aflægge et regnskab under forventningerne.

Forventningen var 6,25 millioner nye kunder i 1. kvartal 2021, men de nåede ‘kun’ 4 millioner nye kunder, og selvom det stadig er i plus så gav det smæk på børserne.

En af forklaringerne er at Netflix har haft svært ved at opretholde produktionen af indhold grundet pandemien, og mindre nyt indhold giver lavere vækst, og det vil Netflix nu lave om på. Det skriver Finans.

 

Rekord budget (igen) i år

Nu skal der bankes flere film og tv-serier igennem. Sidste år forventede Netflix at kunne bruge op mod 105 milliarder kroner på indkøb og produktion af indhold, men det blev kun til 77 milliarder kroner. Selvom det også er mange penge, så har det betydet at der ikke var nok nyt indhold i kataloget.

Så nu prøver de igen med det store budget på 105 milliarder kroner, og ser om det ikke denne gang lykkedes at bruge alle pengene. Hvis det sker vil det være ny rekord. Om de når det vil også afhænge af coronasituationen i forhold til film- og tv-produktioner.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.