Forside Nyheder

LOTR: Verdens dyreste tv-serie flytter til England

-
Baggrundsfoto: Shutterstock.com. Illustration: recordere.dk

Amazon flytter produktionen af TV-serien i Ringenes Herre-universet fra New Zealand til England.

Storbritanien har en lang og stolt tradition for produktion af store film. Her laves film som James Bond og Star Wars.

Snart bliver England også hjemstavn for produktionen af verdens dyreste tv-serie, Amazons serie fra ‘Lord of the Rings’-universet som har premiere næste efterår.

Annonce:

Der var ellers store glæde i New Zealand da den ny tv-serie, med et budget på $465 millioner (knap 3 milliarder kroner med dagens kurs) rykkede ind i landet. Dette vel og mærke kun budgettet for sæson 1.

Men nu har Amazon besluttet at rykke produktionen til England, og det vækker skuffelse hos Stuart Nash, New Zealands minister for økonomisk udvikling og turisme. Det skriver BBC.

I England jubler de derimod over de tusindvis af stillinger som beslutningen nu ventes at  skabe på tværs af Storbritanien.

Der er planlagt 5 sæsoner af Ringenes Herre tv-serien. Så briterne kan se frem til at arbejde med de næste 4 sæsoner.

Første sæson, der bliver færdiggjort i New Zealand, lander på Amazons streamingtjeneste d. 2. september 2022.

 

Første billede fra ‘Lord of the Rings’-serien

 

En anden tidsperiode

Den ny serie er ikke en genfortælling af det materiale, der allerede er blevet dækket i Peter Jacksons film-trilogi. Dette er en slags prequel-serie, som foregår før den første bog i serien, ’The Fellowship of the Ring’ (Eventyret om Ringen).

TV-serien koordineres med New Line Cinema, som var filmstudiet bag filmene i begyndelsen af 00’erne, så fortællinger og personer/skabninger passer sammen.

 

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.