Forside Nyheder

De mest sete danske tv-serier i 2021

-
Foto på skærmen: Mike Kollöffel / TV 2

Sådan fordelte seerne sig på de nye danske fiktionsserier for voksne i 2021

’Badehotellet’ blev for 6. år i træk den mest sete fiktionsserie på dansk tv, hvor serien om det lille badehotel i nordjylland satte ny rekord med i gennemsnit 1.669.000 seere til førstegangsvisningen.

Sæson VIII blev samtidig den højest vurderede fiktionsserie på dansk tv i 2021, med en score på 4,6 ud af 5. Det skriver TV 2 i en udmelding.

Annonce:

Kilden til opgørelsen er Seer-Undersøgelsen i Danmark, som laves af Kantar, og ”seertalsvalutaen” er de officielle seertal inklusive 1-7 dages sening efter tv-visningen via eksempelvis optagelse, catch-up, streaming mv.

Serierne er fra TV 2-, DR-, TV3- og Discovery-familierne, og familiejulekalendere og børnefiktionsserier er ikke medtaget i opgørelsen.

Med i oversigten er serier lavet i samarbejde med nabolande. Det er Sneengle som er en dansk/svensk produktion og ‘Under overfladen’ som er en dansk/tysk produktion.

TV 2 fortæller at Klovn sæson 8 scorer lavt på listen, fordi serien først kørte eksklusivt på TV 2 Play, og først senere på året blev vist sent på dagen på TV 2, med færre seere på flow tv end havde det været en ‘rigtig’ førstegangsvisning.

 

Mest sete voksenserier på dansk tv i 2021

[table id=128 /]

 

Annonce:
Forrige artikelHer er LGs 2022 OLED TV
Næste artikelTCL annoncerer 144Hz TV med Mini LED på CES 2022
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.