Forside CES CES 2022

TCL annoncerer 144Hz TV med Mini LED på CES 2022

-

TCL Electronics præsenterer sine første 144Hz Mini LED-modeller på CES, som kommer på markedet i begyndelsen af 2022. 

KORT NYT: TCL Electronics afslører på CES 2022, at der i løbet af 2022 vil blive lanceret 144Hz LCD TV med Mini LED. Som den første af en ny generation af TV-skærme, giver TCL 144Hz Mini LED TV film- og spilleentusiaster en oplevelse af de fleste af de nyeste spil med en endnu højere FPS, billeder pr. sekund.

Annonce:

De nyeste konsoller tilbyder et stigende antal spil, der bruger 120 FPS og optimerer derudover også mange populære ældre spil til 120 FPS, og med over 1.000 lokale lys-zoner giver 2022 TCL Mini LED TV’erne en kraftig lysstyrke og en slående kontrast.

 

TCL vil være den førende på markedet inden for LCD TV med Mini LED

Den nye generation af Mini LED-TV, baseret på TCLs Mini LED-teknologi, vil forbedre den visuelle oplevelse i spil og andet actionpræget indhold.  TCL sigter mod at blive den førende aktør inden for Mini LED TV-sektoren i de kommende år med højere produktions-standarder og en forbedret energieffektivitet.

Senere på foråret bliver det oplyst, hvornår de nye modeller vil være tilgængelige på det nordiske marked.

Andre CES nyheder. Se også: CES Tema
Annonce:
Forrige artikelDe mest sete danske tv-serier i 2021
Næste artikelSony forbedrer deres HT-A7000 soundbar med ny firmware
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.