Forside Baggrund

HBO Max får alligevel ikke alle Warner-film efter 45 dage

-
Elvis the Movie

Slut med at alle Warner-film kommer på HBO Max efter 45 dage i biografen

Kampen for korte biografvinduer, tiden mellem visning i biograferne til visning på streaming, ser ud til at have lidt endnu et knæk.

For med fusionen mellem Discovery og Warner Media ser det ud til at de ikke længere vil beholde hidtidig praksis, den praksis som blev meldt ud af Warner Media i forbindelse med etableringen af streamingtjenesten HBO Max.

Annonce:

Planerne som blev meldt ud dengang var at alle film fra Warner Bros. skulle kunne ses på HBO Max 45 dage efter biografpremieren.

Her den 9. august er det 45 dage siden Elvis-filmen fik premiere i USA, men i følge magasinet Decider kommer det ikke til at ske her. Jo, fans vil kunne købe en dyr adgang til filmen på streaming, men den bliver ikke en del af HBO Max-abonnementet endnu.

En unavngiven kilde fortæller til magasinet at de er gået over til en “case-by-case”-tilgang, til at afgøre hvornår deres film vil lande på HBO Max efter biografpremieren.

Det betyder at nogle film godt kan lande på abonnementsbetalt streaming efter 45 dage i biografen, men at der kan gå længere tid for andre film.

Filmskabere og branchefolk har været rasende over Warner Medias annoncerede politik, om at alle film skulle på HBO Max 45 dage efter biografpremieren. En idé som blev født under CEO Jason Kilar hos Warner Media, og internt gik under navnet “Project Popcorn”.

Men nu lyder der nye toner, fra den ny ledelse.

“Vi kan ikke finde nogen økonomisk begrundelse for at lade dyre film blive sendt direkte til streaming”, fortalte David Zaslav, CEO for det fusionerede Warner Bros. Discovery, på selskabets indtjeningsmøde torsdag, og fortsatte:

“Vi foretager et strategisk skift. Som en del af dette har vi været ude i byen og talt om vores engagement i biografvisningen og biografvinduet”.

Han understregede dog at det ikke er alle film som får lange biografvinduer:

“En række film vil blive lanceret med kortere vinduer”, sluttede David Zaslav

 

Annonce:
Forrige artikelTEST: Meeting Owl 3 – Stadig et fantastisk 360 graders mødekamera
Næste artikelPhilips Hue på vej med ‘ambilight’ til 24-27″ monitorer
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.