Forside Baggrund

Officielt: OnePlus 10T 5G – Her er detaljerne.

-

OnePlus lancerer i dag den nye Android smartphone OnePlus 10T 5G, der kommer med Snapdragon 8+ Gen 1 og superhurtig opladning.

OnePlus har i dag i New York lanceret deres OnePlus 10T 5G, som kommer med lynhurtigt chipset og som har super hurtig opladning, der på 11 min. kan oplades til 50% strøm.

Annonce:

“Vi er utroligt glade for at kunne lancere OnePlus 10T 5G og OxygenOS 13 for vores fans og partnere i New York City. Med OxygenOS 13 styrker vi vores styresystem med et indbydende design og nye funktioner, som vores brugere har efterspurgt – fx et forbedret Always On Display-udvalg”, siger Pete Lau, grundlægger af OnePlus.

 

OxygenOS 12.1 nu – OxygenOS 13 kommer senere i året

OnePlus 10T 5G er præinstalleret med OxygenOS 12.1 baseret på Android 12. OxygenOS 13 bliver tilgængelig senere på året.

OxygenOS 13 kommer i første omgang til OnePlus 10 Pro 5G, og en beta-version vil snart være tilgængelig til download. Opdateringen vil blive rullet ud til den nye OnePlus 10T 5G senere i år.

“Med OxygenOS 13 fortsætter vi med at levere den oplevelse, som mange af vores brugere sætter rigtig stor pris på, fx, at den er hurtig, stabil, nem at bruge og i et flot design. Vi har samtidig lavet forbedringer for bedre at imødekomme vores brugeres behov med fokus på bl.a. brugertilpasning, gaming og netværksforbindelse”, siger Gary Chen, chef for OS Product.

Andre OnePlus-enheder, der vil modtage OxygenOS 13 er OnePlus 8, OnePlus 8 Pro, OnePlus 8T, OnePlus 9, OnePlus 9 Pro, OnePlus 9R, OnePlus 9RT, OnePlus 10R, OnePlus Nord 2, OnePlus Nord 2T, OnePlus Nord CE, OnePlus Nord CE 2 og OnePlus Nord CE 2 Lite.

 

To farver at vælge imellem

OnePlus 10T 5G kommer i farverne Moonstone Black og Jade Green.

OnePlus lancerer samtidig den nye OnePlus SUPERVOOC 80W biloplader, der gør det muligt for brugerne hurtigt at lade deres enheder op i bilen, mens de er på farten.

Bilopladeren kan forsyne OnePlus 10T 5G med op til 50% strøm på kun 11 minutter og en fuld opladning på 29 minutter. OnePlus SUPERVOOC 80W kan oplade alle OnePlus-enheder samt Android høretelefoner og iPhones, bærbare computere, tablets, mobile spillekonsoller mm.

 

 

 

Her er nogle af funktionerne i OnePlus 10T 5G

 • Stærk ydeevne og avanceret kølesystem
  Med Snapdragon 8+ Gen 1 Mobile Platform-chipset byder OnePlus 10T 5G på hurtigere CPU- og GPU-hastigheder, op til 16 GB LPDDR5 RAM samt det største og mest avanceret kølesystem nogensinde i en OnePlus-telefon. Disse teknologier gør, at brugerne uden problemer og i lang tid kan spille grafiktunge spil, streame film og serier, eller scrolle på sociale medier. Og for modellen med 16 RAM og 256 GB kan over 35 apps holdes kørende i baggrunden, så brugerne let og hurtigt kan hoppe ind og ud af programmer.


 • Strøm til en hel dag på bare 10 minutter
  Med opladningssystemet 150W SUPERVOOC Edurance Edition kan OnePlus 10T5G få strøm til en hel dag på 10 minutter. Vil man have en fuld opladning, tager det ikke mere end 19 minutter at lade det indbyggede 4800 mAh-batteri fuldt op. Sikkerheden er samtidig styrket via en række nye teknologier, heriblandt den dobbelte opladningspumpe samt Battery Health Engine, der forlænger batteriets levetid og kapacitet.


 • God dækning med 360 graders antennesystem
  OnePlus 10T 5G kommer med et 360 graders antennessystem, der består af 15 antenner, der sikrer endnu stærkere WiFi- og mobilsignal. Og med funktionen Smart Link bliver uploadhastigheder styrket, særligt i områder med lav dækning.
 • En dynamisk og farverig skærmoplevelse
  OnePlus 10T 5G kommer med en 6,7” skærm, der understøtter HDR10+ og 10-bit farvedybde, hvilket giver en dybere og mere realistisk skærmoplevelse. Og med en adaptiv opdateringsfrekvens på 120 Hz forlænges batteriets levetid, så brugerne kan bruge enheden i længere tid på én opladning.


 • Fang alle detaljer uanset lysforhold
  På bagsiden af den nye OnePlus 10T 5G finder vi et triplekamerasystem, der kommer med Sonys 50 MP IMX766-sensor med optisk billedstabilisering, Nightscape 2.0 og forbedret HDR-understøttelse, der giver brugerne mulighed for at tage flotte og detaljerede billeder i både lysstærke og lyssvage omgivelser.

Sammen med det primære kamera finder vi også et ultravidvinkel-kamera samt et makrokamera, der giver brugerne gode muligheder for at indfange alle detaljer både lang væk og helt tæt på.

 

Pris og tilgængelighed

OnePlus 10T 5G bliver sat til salg den 25. august, og kan forudbestilles i dag hos Proshop, 3, Telia og Callme eller på OnePlus.com. Frem til den 24. august er det muligt at købe en bundle pakke hos de danske partnere, hvor man får Nord Buds med i købet til en værdi af 399 DKK.

 • OnePlus 10T 5G , 8 RAM + 128 GB, 5.499 DKK
 • OnePlus 10T 5G , 16 RAM + 256 GB, 6.299 DKK
 • OnePlus SUPERVOOC 80W, 499 DKK
Annonce:
Forrige artikelPrisstigning hos Allente: Premium pakke koster fremover 709 kr/måned
Næste artikelBilleder af kommende Fitbit-modeller lækket
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.