Forside Indhold og distribution Film

Nordisk Film+ lanceres officielt i dag

-

De kalder sig streamingtjenesten med flest danske film

Nordisk Film+ er ikke længere helt ny. Den har levet en stille tilværelse de seneste måneder, og afventet flere apps. Men med lanceringen af en app til Apple TV forleden dag, så er de nu klar til at lancerer officielt.

Annonce:

Tjenesten samler danske film, serier og børneindhold, og har det største udvalg af danske film, Det til en af de laveste priser på streamingmarkedet.

De lover at den ikke blot i kvantitet, men også i kvalitet. Bag står Nordisk Film Distribution, som bl.a. råder over de 22 bedst sælgende danske film nogensinde i biografen og 85% i top-100. Disse film vil løbende blive tilgængelige på tjenesten.

“Som et af verdens ældre filmselskaber har Nordisk Film lavet film til danskerne i over 115 år, og med vores nye streamingtjeneste vil vi bringe filmhyggen hjem i stuerne. På Nordisk Film+ kan du se eller gense danske film med alle de skuespillere, du kender, og udvalget rummer en lang række af de største film gennem tiden – fra “Olsen-banden” til “Ternet Ninja”,” fortæller Klaus Odegaard, der er ansvarlig for Nordisk Film+.

 

 

Film fra Norden og Hollywood

Foruden de mange danske film indeholder Nordisk Film+ også et særskilt børneunivers og film fra både Norden og Hollywood.

Selve redaktionen sidder dog i Valby, hvor filmselskabet blev grundlagt i 1906. Herfra arbejder de med at udvælge og præsentere filmene på Nordisk Film+ til danskerne, så valget af film forhåbentlig bliver lidt lettere, når du sidder hjemme i sofaen. Hver uge kan du se frem til nye film i forskellige genrer.

“Nordisk Film+ er et prisvenligt supplement til danskernes øvrige medieforbrug. Vi skal ikke skubbe nogen af de store streaminggiganter af tronen. Vores fokus er på at skabe en værdifuld streamingtjeneste til danskerne med fokus på danske film,” lyder det fra Klaus Odegaard.

 

 

Fornuftigt marked for dansk streaming

Nordisk Film+ lanceres nu som en selvstændig streamingtjeneste, alle danskere kan få adgang til, og absorberer også indholdet fra Dansk Filmskat og Min Bio, som Nordisk Film ligeledes står bag.

“Vi har gjort os en masse erfaring med streaming og lavet grundige analyser, som viser, at der er et meget fornuftigt marked for en streamingtjeneste, der har sit hovedfokus på danske film. Vi glæder os til at invitere alle til filmhygge med Nordisk Film+,” siger Klaus Odegaard.

 

 

Pris

Nordisk Film+ koster kr. 49/måned

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.