Forside * Nyheder

Nanoleaf afslører nye Matter-kompatible produkter

-

Nanoleaf lancerer i dag i en række nye Matter-kompatible smart home-produkter på CES 2023, der åbner endnu flere muligheder for at indrette hjemmet og arbejdspladsen med flotte, funktionelle og automatiserede lyskilder og lysdesigns.

Nanoleaf er klar med flere nye Matter-kompatible smart home enheder som præsenteres på CES 2023 i Las Vegas.

 

Annonce:

Nanoleaf 4D – TV Screen Mirror Camera og Lighstrips Smarter Kit

Med Nanoleaf 4D bliver underholdningen løftet langt ud over selve skærmen, du kigger på. 4D TV Smarter Kit leveres med et Screen Mirror-kamera og en Matter-kompatibel Smart Addressable Lightstrip, der med den nye Sync+ -teknologi kan forvandle dine yndlingsfilm og -spil til anderles store sanseoplevelser. Med fire Screen Mirror-tilstande at vælge imellem og 50 programmerbare zoner på Lightstrip (der leveres i længder på 3,8 og 5 meter), får brugerne fuld frihed til selv at indrette deres underholdningsoplevelse. Kameraet kan sættes i toppen eller bunden af TV’et, mens Lightstrip nemt kan opsættes med snap-on beslag og medfølgende klæbemidler.

 

Nanoleafs nye Sync+ -teknologi aktiverer ikke kun Screen Mirror med dit TV, men kan også synkronisere med alle dine Nanoleaf-belysningsprodukter på en måde, så du føler, at du befinder dig midt i filmen du ser, eller spillet du har gang i. Sync+ gør det også muligt at afspille dynamiske belysningsscener på tværs af din Nanoleaf-lysopsætning, og synkronisere klare farver og animationer, så en enkelt scene som “Aurora Borealis” og “Vibrant Sunrise” afspilles kontinuerligt i hele rummet.

 

Nanoleaf 4D TV Smarter Kit kommer på markedet i andet kvartal 2023 til to størrelser: 55”-65” og 70”-80”.

 

Sense+ Smart Controls og “Nala” Automation Learning Assistant

Nanoleafs Sense+ Controls-produktserien tilbyder en unik smart lighting-oplevelse. Sense+ Controls-serien, der er Matter-kompatibel og kører på Thread, inkluderer en kablet Smart Light Switch, en Wireless Smart Light Switch og Nala Learning Bridge. Alle tre produkter har indbyggede bevægelses- og ambient-lys-sensorer, så du kan tilpasse lyset til netop dit hjem og automatisere dine daglige rutiner og personlige tidsplaner. Nala Learning Bridge fungerer også som en Thread Border-router og som en farveskiftende natlampe med et blødt skær, når du bare har brug for en smule lys om aftenen.

Sense+-produkterne fungerer sammen med Nanoleafs nye intelligente Automations Learning Assistant – som kaldes Nala – og ’lærer’ på den måde dine daglige rutiner at kende. Nala er en kraftfuld læringsassistent, den første af sig slags, der skaber individuelt tilpassede automatiseringer, og som giver dig den perfekte belysning præcis hvornår, hvordan og hvor du vil have det – i forhold til at tænde og slukke lyset, justere lysstyrken, styre farverne, vælge af lysdesigns og meget mere. Over tid vil brugerne opnå en intelligent og håndfri oplevelse med den smarte belysning i deres hjem. Nalas automatiserede læringsteknologi er aktiveret via Nala Learning Bridge; eksisterende Nanoleaf Thread Border Routere* vil også kunne opgraderes til at fungere som en Nala Bridge.

Sense+ Controls er vinderen af dette års CES Innovation Awards og kommer i handlen i tredje kvartal 2023.

 

Andre CES nyheder. Se også: CES Tema

 
 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.