Forside CES CES 2023

Video med Samsungs nye OLED TV og OLED-skærme

-
Samsung 77″ QD-OLED

Samsung var som de første klar til at vise deres nye TV og computerskærme frem for pressen – Her er en lillle video om hvad vi så.

Der var TV i alle størrelser da Samsung i dag havde inviteret verdenspressen indenfor til First Look – første kig – forud for CES-udstillingen.

Her viser de TV, gaming, soundbars mv. frem i et slags smugkig før samme produkter kan ses på selve udstillingen CES.

Annonce:

Dette års First Look fra Samsung blev holdt på et af de store hoteller i Las Vegas, Ceasars Palace, og vi var med på et kig.

Her blev det tydeligt at Samsung satser på MicroLED-teknologi til high-end skærme, og de var udstillet i mange størrelser. Fra en mindre størrelse i 50″ og op til 140″.

Det er ikke første gang at Samsung viser MicroLED frem, men nu skulle der komme flere modeller til Danmark. De kan også lige nå det inden de typer skærme risikerer at falde for EUs strømkrav.

Udover MicroLED fik vi set den nye 77″ OLED med Quantum Dot teknologi. En skærm vi allerede har skrevet om, og som med QD-teknologien kan nå 2000 nits i peak brightness.

Samsung viste også nye QLED-modeller frem, LCD TV med Quantum Dot.

På gamingsiden viste de den nye QD-OLED bredformat skærm frem, den vi har skrevet om: her

 

 

Andre CES nyheder. Se også: CES Tema

 
 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.