Forside * Nyheder

Samsung Displays nyeste foldbare koncept kan både glide og foldes

-
Prototype fra Samsung Display

Samsung Displays Flex Hybrid er en ny prototype af en enhed med en skærm, der både kan foldes og glide. Venstre side af konceptet “smart mobile enhed” kan foldes ud for at afsløre skærmen, mens højre side kan glide udad for at få endnu mere skærmplads.

Den bliver vist frem på CES 2023 sammen med en ny 17-tommers skydelig skærm og bilpaneler, der er beregnet til selvkørende biler.

 

Annonce:

Selv om der ikke er nogen detaljer om specifikationer som opløsning eller maksimal lysstyrke, siger Samsung Display, at Flex Hybrid kan udvides fra en 10,5-tommers 4:3-skærm på 10,5 tommer til en 12,4-tommers skærm med et 16:10-billedformat. Det er ikke svært at forestille sig, at skærmen på et tidspunkt kan bruges i en foldbar smartphone, så enheden kan foldes ud for at få en lille tablet-agtig oplevelse og derefter foldes ud, når du vil nyde en film eller et spil på en større skærm.

 

Samsung Display prototype

Kommer også i 17″

Samsung Display har også et par større 17″ prototyper med glidbare skærme, som er beregnet til fremtidige bærbare computere. CES vil være første gang, at konceptet vises offentligt, efter at det debuterede under Intels Innovation-keynote i september. Flex Slidable Solo kan udvides i én retning, mens Flex Slidable Duet kan udvides i to retninger, så den kan gå fra mellem 13 og 14 tommer til 17,3 tommer i alt.

 

Andre CES nyheder. Se også: CES Tema

 
 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.