Forside Produkter HiFi & Surround

HIFI NYHED: Ny Sony Walkman til den kræsne lytter

-

Sony udvider deres Signature Walkman-serie af musikafspillere med model NW-A306

Sony introducerer en ny musikafspiller til deres Walkman-serien.

Annonce:

Model NW-A306 er designet til at give lytterne mulighed for at høre musik på den måde, som kunstneren havde tænkt sig, med lyd high end kvalitet.

En kompakt musikafspiller, som giver brugerne mulighed for at downloade og streame mere af den musik, de elsker.

 

 

NW-A306 vigtigste funktioner

Troværdig lydgengivelse

S-Master HX digital forstærkerteknologi, der er udviklet uafhængigt til Walkman, er kompatibel med det native DSD-format.

Den reducerer forvrængning og støj over et bredt frekvensområde, hvilket ifølge Sony giver en rig og fyldig lyd, der yderligere forbedres af elektronikkens nye blyfri lodninger af høj kvalitet.

Ligesom den seneste Signature Walkman-model anvender NW-A306 loddetin tilsat guld, og det resulterer – ifølge Sony – i at placeringen af stemmer og instrumenter i rummet opleves mere præcist samt at selve lydrummet opleves som værende bredere.

Opdateret DSEE Ultimate til forbedring af kvaliteten af streaming af musik

NW-A306 bruger Edge-AI (kunstig intelligens), DSEE Ultimate (Digital Sound Enhancement Engine), som med præcision opskalerer komprimerede digitale musikfiler til højere kvalitet.

Den forbedrede algoritme giver nu endnu større fordele for CD-kvalitet (16 bit 44,1/48kHz) tabsfri codec-lyd. Gendannelse af akustiske finesser og dynamikområde giver ifølge Sony en rigere og mere komplet lytteoplevelse.

Med yderligere fremskridt i forhold til forgængermodellerne kan lytterne nyde godt af DSEE Ultimate til opskalering af musik, uanset om den er Wi-Fi-streamet eller downloadet. Desuden kan effekten af DSEE Ultimate også nydes med trådløse hovedtelefoner.

 

 

Pris og tilgængelighed

Pris og tilgængelighed for NW-A306 vil blive annonceret på et senere tidspunkt.

Men den bliver næppe billig. Sony Signature Walkman er øverste hylde indenfor bærbar lyd fra den japanske producent, og et af deres nuværende produkter (model WM1ZM2)koster kr. 30.000,-

 

Specifikationer

Samlet lagerplads: 32 GB
Lagerplads til musik: ca. 18 GB
Operativsystem: Android 12

Tilslutninger:
USB-C
MicroSD kortlæser
Minijack analog stereo

Bluetooth: v5.0 med profiler A2DP, AVRCP, SPP, OPP, DID og codecs SBC, LDAC, aptX, aptX HD

Codecs: MP3, WMA, FLAC, WAV, AAC, HE-AAC, Apple Lossless, AIFF, APE og MQA

Frekvensområde: 20-40.000 Hz
Udgangseffekt: 0,4-1,1 mW (32 Ω)

Lydeffekter: Direct Source, 10-bånds equalizer, DSEE Ultimate, DC Phace Liniarizer, Dynamic Normalizer, ClearAudio+ og Vinyl Processor

Display: LCD 9,1 cm (3,6″) i 1280×720 pixels

Opladning: Ca. 3,5 timer fra tom til fuld

Mål: 56,5 x 98,4 x 11,8 mm
Vægt: 113g

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.