Forside Nyheder

Fiberby udvider i Storkøbenhavn med opkøb

-
Foto: Fiberby

Fiberby overtager konkurrenten Sagittas boligforeningskunder

Fiberby vil være den leverandør af internet via fiber til lejligheder i Storkøbenhavn og seneste opkøb er med til at konsolidere dette.

De opkøber Sagittas boligforeningskunder. For beboere i områder betyder opkøbet konkret adgang til 1000 Mbit internetopkobling, stabilt og hurtigt internet og adgang til et
anerkendt og højt serviceniveau.

Annonce:

Flere boligforeninger ønsker selv at eje deres access-netværk og have frihed til at vælge udbyder, og det er den markedsudvikling som har ført Sagitta og Fiberby sammen, fortæller Fiberby i en udmelding.

“Vores opkøb af Sagittas boligforeningskunder afspejler udviklingen i markedet, som både er præget af vækst og af hård konkurrence om at levere det bedste internet til gode priser. Opkøbet er et naturlig skridt på vejen mod at blive den førende leverandør af fibernet til lejligheder i Storkøbenhavn. Vi har lige fra starten haft skarpt fokus på lejlighedsmarkedet i Storkøbenhavn”, fortæller Jakob Frederiksen, direktør i Fiberby, og fortsætter:

“Vi er umådelig glade for at byde alle Sagittas kunder velkomne. Vi ser frem til at koble boligforeningerne på Fiberbys stabile infrastruktur, opgradere kundernes forbindelser”.

Sagitta ønsker fremadrettet at fokusere på IP-telefoni, hosting og erhvervsløsninger. Boligforeningerne fra Sagitta forventes fysisk forbundet til Fiberbys infrastruktur i løbet af foråret 2023.

Med opkøbet vil Fiberby leverer internet til 40.000 lejligheder i Storkøbenhavn

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.