Forside Produkter Computere

Owl Labs er klar med Owl Bar som kan bruges til hybrid-møder

-

Owl Labs lancerer i dag Owl Bar, som er en kombineret enhed med et kamera, en mikrofon og en højttaler.

Owl Bar er det første og eneste “front-of-room”-kamera på markedet, som fungerer trådløst med et 360-graders “centre-of-the-room”-kamera. Owl Labs’ AI-drevne software bruger flere kameraer og sikrer, at mødedeltagernes ansigter altid vises forfra på skærmen. Owl Labs’ løsninger fungerer sammen og kan skalere fra små til store mødelokaler. Owl Bar kan bruges som en fritstående enhed eller integreres med andre Owl Labs-produkter og er kompatibel med alle store videokonferenceplatforme.

Annonce:

Owl Bar er en del af Owl Labs’ økosystem, der bruger virksomhedens egenudviklede AI-drevne software til automatisk at skifte mellem kameraer og få det bedste billede af mødedeltagerne i lokalet. Det gør hybridmøder mere inkluderende og produktive, da teammedlemmer på fjernbasis nu enkelt kan se whiteboardet i lokalet. Produkterne fungerer sømløst sammen og kan skalere for at levere den bedste visning af alle mødelokaler, fra små møderum til store bestyrelseslokaler.

Ifølge Frank Weishaupt, administrerende direktør for Owl Labs, er målet med deres teknologiske løsninger at forenkle håndteringen af hybridteams.

 

Owl BarThar flere nøglefunktioner, inklusive automatisk den bedste visning af den, der taler, og kan skalere og dække lokaler i alle størrelser. Owl BarTM har også et 114-graders, 4K, 30-megapixelkamera og fire rundstrålende mikrofoner og integrerede højttalere for en high-fidelity-lydoplevelse. Owl Bar kan monteres på en væg, monteres på en tv-skærm eller placeres på et bord.

 

Pris og levering

Owl Bar kan købes for 16,399 DKK eller som en pakke sammen med en Meeting Owl for 24,599 DKK og købe Whiteboard Owl for 5,299 DKK (alle priser er vejledende udsalgspriser) på OwlLabs.eu eller gennem tredjepartsforhandlere og distributionspartnere. Både Owl Bar og Meeting Owl 3-pakken vil også blive solgt på Amazon i de kommende måneder.

Annonce:
Forrige artikelOPDATERET: Google har sat loft på antal filer på Google Drive – Gør det sværere at bruge til backup
Næste artikelBiografbilletter stiger mere end forbrugerpriser
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.