Forside Produkter Mobil

Google klar med nye funktioner til deres Pixel smartphones.

-

Google er klar med en række opdateringer til deres populære Android Pixel smartphones. De nye opdateringer kommer i løbet af i dag til de danske brugere.

I et blogindlæg gennemgår Google alle opdateringerne, of de mest spændende er samlet i listen nedenfor. Du kan også læse vores anmeldelse af Google Pixel 7A her.

Annonce:

 

Her er de 6 mest centrale opdateringer:

 

Sikkerhedstjek og nøddeling
Ved hjælp af Google Assistant kan du nu fortælle din Pixel-enhed, at du vil starte nøddeling med dine nødkontakter, eller konfigurere et sikkerhedstjek, hvis du føler dig usikker. Hvis du ikke besvarer sikkerhedstjekket, vil dit Pixel-produkt automatisk advare dine nødkontakter og dele din placering i realtid.

Car Crash Detection og deling i nødsituationer
Funktionen Car Crash Detection kan registrere, hvis du har været involveret i en bilulykke og dele din placering i realtid med dine nødtjenester og nødkontakter.

Filmlignende baggrundsbilleder
Ved hjælp af Googles AI kan Pixel nu forvandle dine 2D-baggrundsbilleder til dynamiske 3D-scener, der giver en filmlignende oplevelse.

Håndfri timer i kameraet (Pixel 6 og nyere)
Træt af at løbe frem og tilbage for at fange det perfekte billede med selvudløseren? Håndfri fotografering og selfies bliver markant nemmere med den nye opdatering i Pixel. Ræk blot hånden op, og din Pixel-enhed tager billedet for dig.

Hjemmepanel
Nu bliver det endnu nemmere at styre dit smarte hjem. Ved hjælp af Google Home-appen kan du kontrollere og indstille dine smartenheder direkte fra din låseskærm.

Adaptiv opladning
Forlæng batteriets levetid på dit Pixel-produkt med Adaptive Charging, der bruger Googles AI til at forudsige længden af en opladningssession baseret på dine tidligere opladningsvaner – og sørger for, at dit produkt klart, når du skal bruge det, ved at lade langsomt op til 100 procent en time inden den forventede afslutning på opladningen.

Annonce:
Forrige artikelHBO Max hæver prisen
Næste artikelSe traileren til scifi-serien Foundation sæson 2
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.