Forside Nyheder

Viaplay skifter ud på toppen og nedjusterer forventningerne til omsætningen voldsomt.

-

Viaplay Group og administrerende direktør Anders Jensen har besluttet at gå hver til sit på grund af økonomisk afmatning og svigtende abonnementer. Denne meddelelse blev offentliggjort af Viaplay Group i en pressemeddelelse sent i går aftes.

Anders Jensen, den svenske topchef, har besiddet stillingen som administrerende direktør siden 2018, men nu overlader han posten til en dansker.

Den nordiske underholdningskoncern vil nu blive ledet af Jørgen Madsen Lindemann, der ikke er et nyt ansigt i virksomheden. Førhen var han administrerende direktør for Viaplays tidligere moderselskab, MTG, indtil han forlod selskabet for tre år siden efter 26 års ansættelse for at søge nye udfordringer. Nu er han vendt tilbage til koncernen.

Annonce:

Jørgen Madsen Lindemann indledte sin karriere i MTG i 1994, da virksomheden primært var kendt som en tv-koncern med fokus på TV3-kanalerne og distributionsforretningen Viasat.

I pressemeddelelsen udtaler Jørgen Madsen Lindemann om sin nye stilling som administrerende direktør: “Jeg kender Viaplay Group godt og har naturligvis fulgt virksomhedens rejse tæt gennem årene. Jeg brænder for koncernens enorme potentiale. Jeg ser frem til muligheden for at være med til at lede Viaplay Group gennem de udfordrende tider, vi står over for, og realisere dens næste udviklingsfase.”

Pressemeddelelsen afslører desuden, at Viaplay Group vil nedjustere, og det forventes, at indtægterne fra annonceforretningen vil falde mellem 12 og 16 procent.

Viaplay Group, der er en førende aktør inden for streaming og underholdning i Norden, står nu over for betydelige udfordringer på grund af den økonomiske situation og svigtende abonnementer. Med den erfarne Jørgen Madsen Lindemann som administrerende direktør er der håb om, at virksomheden kan navigere gennem disse vanskelige tider og fortsætte sin udvikling.

Annonce:
Forrige artikelDen nye RAZR har skærm på næsten hele frontklappen
Næste artikelAmazon betaler millionbøde privatlivsovertrædelser med Alexa og Ring
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.