Forside Produkter Auto

BMW dropper ideen om abonnement på sædevarme

-
BMW på automesse i München. Foto: Martin Vinther Rasmussen

BMW dropper nu planerne om at opkræve et månedligt gebyr for sædevarme i bilerne

BMW-ejere kan nu varme deres bagdel med ro i sindet, da de nu ved, at de ikke skal betale et månedligt gebyr for fornøjelsen af en varm bagdel i de kolde vintermåneder. Det skriver The Verge

Den tyske bilproducent har nemlig droppet sine planer om et abonnement på 18 dollars (ca. 125 kr) om måneden for opvarmede sæder, efter at kunderne har været utilfredse med tanken om at betale ekstra for at låse op for allerede eksisterende funktioner i deres biler.

Annonce:

Det fremgår af Autocars interview med Pieter Nota, BMW’s bestyrelsesmedlem for salg og marketing, under IAA Mobility-konferencen i München. Nota sagde, at abonnementet på de opvarmede sæder faldt ind under bilproducentens bredere eksperimenter med mikrotransaktioner – bare ikke et særlig vellykket et.

“Vi troede, at vi ville give kunden en ekstra service ved at tilbyde muligheden for at aktivere det senere, men brugeraccepten er ikke så høj,” sagde Nota til Autocar, og han fortsætter: “Folk følte, at de betalte dobbelt – hvilket faktisk ikke var sandt, men opfattelse er virkelighed, siger jeg altid. Så det var grunden til, at vi stoppede med det.”

Folk bemærkede først, at BMW forsøgte at låse opvarmede sæder bag en betalingsmur, da funktionen begyndte at dukke op i virksomhedens digitale butikker i forskellige lande.

Sædevarme kan fortsat være en del af en udstyrspakke ved nykøb, men tilbehør som kun betales én gang og ikke i abonnement.

 

Annonce:
Forrige artikelBang & Olufsen introducerer Beolab 8
Næste artikelTænk genanvendelighed til fordel for pengepungen og miljøet
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.