Forside Produkter Mobil

Norlys’ repræsentantskab godkender køb af Telia Danmark

-

Norlys tager et stort skridt fremad i deres mission om at blive en dominerende aktør inden for energi og telekommunikation i Danmark

På et ekstraordinært repræsentantskabsmøde onsdag aften gav et stort flertal af Norlys’ repræsentantskab grønt lys til erhvervelsen af Telia Danmark. Dette kommer som en kulmination på de intensive dialoger og forhandlinger, der har fundet sted siden tidligere på måneden.

Annonce:

Norlys, et selskab, der har dybe rødder i energibranchen, har underskrevet en aftale med Telia Company om overtagelsen af deres danske forretning. Denne forretning omfatter cirka 1,9 millioner kundeforhold og et 50 procent ejerskab af Danmarks største mobilnet, TT-netværket.

“Købet af Telia markerer en ny æra for Norlys. Vi er ikke kun energileverandører, men nu også en kraftfuld aktør inden for telekommunikation. Vores repræsentantskabs entusiastiske støtte viser, at vi er på rette vej,” udtaler Niels Duedahl, administrerende direktør i Norlys, i en udmelding.

Overgangen blev nøje overvejet og diskuteret i et samarbejde mellem ledelsen og de 669 repræsentantskabsmedlemmer. Det blev forstærket af en serie af dialogmøder i foråret, hvor købets implikationer og perspektiver blev nøje vurderet.

Bestyrelsesformand Jens Erik Platz reflekterer over den positive modtagelse og støtten fra repræsentantskabet. “Den tillid, som vores repræsentantskab har udvist, er et bevis på den styrke og enhed, der kendetegner Norlys. Vi er beæret og forpligtet til at gøre denne overgang til en succeshistorie for alle involverede,” siger han.

Næste trin i processen er godkendelse fra konkurrencemyndighederne i Danmark. Hvis alt går efter planen, vil handlen blive afsluttet i første kvartal af 2024, og mærke begyndelsen på en ny æra for Norlys som en hybrid kraftcenter indenfor både energi og telekommunikation.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.