Forside Produkter Mobil

Sony lancerer Xperia 5 V: Kompakt Android mobil med avanceret kamera

-

Sony præsenterer nu deres nyeste tilføjelse til Xperia-serien: Xperia 5 V.

Trods en skærmstørrelse på 6,1″, er den nye topmodel kompakt takket være sit widescreen 21:9 format. En OLED-skærm med en imponerende opdateringsfrekvens på 120 Hz sikrer en skarp og flydende visuel oplevelse.

Under skærmen finder vi en Snapdragon 8 Gen 2 chip, 8GB RAM og et standard lager på 128GB, som kan udvides med MicroSD kort op til 1TB. Batteriet, der rummer 5.000 mAh, er designet til de lange dage og kan med Sonys hurtiglade-funktion få 50% strøm på kun 30 minutter. Som en bonus understøtter telefonen også trådløs opladning.

Annonce:

 

Det nye kamera på Xperia 5V

På kamerafronten har Sony valgt en ny strategi med Xperia 5 V. Selvom den dedikerede telephoto-linse er væk i forhold til sidste års model, overrasker Xperia 5 V med to linser, der tilbyder tre brændvidder: 16mm (ultrawide), 24mm (wide) og en 48mm, som giver 2x lossless zoom. Det primære 48 MP kamera, lånt fra Xperia 1 V, inkluderer optisk billedestabilisering (OIS) og lover forbedret fotografering i lav belysning takket være Exmor T-sensoren og opdateret software.

 

Pris og tingængelighed

Xperia 5 V vil være tilgængelig fra 29. september i sort, platinsølv og blå til en vejledende pris på 7.499 kr.

Annonce:
Forrige artikelKig forbi: Åbent hus hos DR Aarhus
Næste artikelIFA2023: Dreame lancerer en avanceret alt-i-en rengøringsrobot
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.