Forside Baggrund

Amazons shop er kommet på dansk

-
Foto: Amazon. Illustration: recordere.dk

Først lød det ellers at danskere skulle handle hos Amazon på Engelsk eller Tysk, men nu er deres shop kommet på dansk.

Nu er der en dansk Amazon butik. For blot et år siden afviste Amazon ellers overfor en delegation fra DI, at en dansk shop var på vej.

I november sidste år fortalte Nadim Bousamra, Amazons General Manager EU Marketplace Export , delegationen fra Dansk Industri at det danske marked skulle betjenes efter den østrigske model. Det vil sige at danskere kunne handle på amazon.de og her se varene præsenteret på enten engelsk eller tysk.

Annonce:

Men nu er Amazon pludselig udkommet på dansk alligevel. Det er stadig via den tyske amazon.de, men varerne vises nu med danske beskrivelser, dansk hjælp og danske guider.

Amazon fortæller at den danske udgave er skabt via deres oversætter Amazon Translate.

Screenshot fra amazon.de

Om Amazon Translate

Amazon bruger Amazon Translate der er en neural maskinoversættelsestjeneste (MT) til oversættelse af tekst. Det er også den tjeneste som Amazon bruger til at oversætte beskrivelse af produkter til dansk på den tyske Amazon. Tjenesten er drevet af deep learning-metoder.

Kilde: Amazon

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.