Forside * Nyheder

Delebilstjenesten Share Now lukker i København

-

København står over for et markant skifte i gadebilledet, da Arriva har annonceret lukningen af delebilstjenesten Share Now. Fra den 28. februar næste år vil de mange Share Now biler ikke længere være tilgængelige.

Share Now, som har været en væsentlig spiller i delebilsmarkedet i København, råder over et imponerende flåde på mere end 700 biler og betjener 130.000 kunder. Men trods denne store tilstedeværelse, har Arriva, selskabet bag tjenesten, besluttet at nedlægge den. Den primære årsag til denne beslutning er økonomisk.

Marianne Bøttger, direktør for Arriva Danmark, forklarer, at det kræver betydelige investeringer at drive en delebilservice i København. Arriva må nu prioritere og fokusere deres ressourcer på kerneforretningen, som primært omhandler drift af busser og tog.

Annonce:

Share Now’s koncept har været baseret på en app, der gør det muligt for brugerne at finde, reservere og låse biler op. Betalingen foregår per minut, indtil brugeren afslutter turen.

Selskabet blev etableret i 2019 med hovedkontor i Berlin og er i dag aktivt i 17 europæiske byer, hvor det samlet set administrerer omkring 10.000 biler, heraf 3.000 elektriske. Globalt er det Stellantis, der ejer selskabet, mens det i Danmark drives af Arriva.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.