Forside * Nyheder

HiFi nyt: Musical Fidelity M8xTT pladespiller

-

Musical Fidelity M8xTT vidererfører designfilosofierne fra model M1

For mere end 20 år siden, der havde Antony Michaelson havde en storslået, varm og kraftfuld vision for musik, rig på farverige detaljer. Hans skabelser af forstærkere dengang blev en manifestation af dette. I 2002 bad entusiasten Antony Mr. Lichtenegger om at bistå med at designe et produkt, der indeholdt alle disse kvaliteter. Det fortæller den danske importør af HiFi-brandet.

Annonce:

Det var essentielt, at designet også skulle være æstetisk tiltalende og komplementere de imponerende mekaniske forstærkere. Resultatet blev Musical Fidelity M1. Grundkonceptet var at kombinere den tunge masse af metal legeringer med akryl, der ikke resonerer. Motorerne blev effektivt isoleret fra tonearmen og pladetallerkenen ved hjælp af en dobbelt chassis-konstruktion.

Her mere end 20 år senere er HiFi-producenten klar med model M8xTT, som fortsætter disse designfilosofier og tilføjer yderligere forfinede tekniske egenskaber.

Den 10-tommer tonearm er et helt nyt design fra Musical Fidelity med ultralav resonans, udført med en gennemsigtig akrylleje og et konisk aluminiumsrør. Tonearmen er fuldt justerbar i både VTA og azimut og kommer med to kontravægte til brug med pickupper, der vejer mellem 6 og 20 gram.

Motoren er placeret i et særligt skum i den nederste akrylbase for at isolere den fra både pladetallerkenen og tonearmen. Den elektroniske hastighedskontrol gør det muligt at skifte mellem 33 og 45 omdrejninger i minuttet.

Dimensioner: 533 x 245 x 413 mm
Vægt: 31,5 kg

 

Pris og tilgængelighed

Musical Fidelity M8xTT koster kr. 68.995,-

Uden tonearm er prisen kr. 58.995,-

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.