Forside * Nyheder

Allente introducerer den populære naturkanal ‘Love Nature’ i hele Norden

-


Allente udvider sit underholdningstilbud ved at tilføje naturkanalen og streamingtjenesten ‘Love Nature’ til sine nordiske markeder. Kendt for sine førsteklasses dyre- og naturprogrammer, bliver Love Nature nu en integreret del af Allentes tjenester.

Kanalen lanceres i Danmark, Sverige, Norge og Finland på alle Allentes platforme, herunder parabol-, fiber-tv og streaming. Lanceringen af kanalen sker i dag, og snart vil streamingtjenesten også være tilgængelig.

“Med Love Nature indleder vi en spændende ny æra af indhold, som vi planlægger at lancere i år. Vi er opmærksomme på, hvor meget vores kunder sætter pris på dyre- og naturprogrammer af høj kvalitet. Love Natures indhold er en ideel tilføjelse for dem, der ønsker at opleve fjerne og fascinerende steder, både i virkeligheden og i fantasien,” udtaler Michael Bärlin, Chief Content Officer hos Allente i en pressemeddelelse til recordere.dk.

Annonce:

 

Deep Dive Australia (Foto: Love Nature)

Love Natures programudvalg vil blive tilpasset til hvert marked og omfatter blandt andet:

  • “Gladiators”: En serie, der viser afgørende kampe mellem dyrelivets største rivaler i områder som Australiens Outback, Serengeti, Rocky Mountains og regnskoven.
  • “Deep Dive Australia”: Et program med tv-personligheden og naturbiologen Lizzie Daly, der tager seerne med på opdagelse i Australiens marine liv.
  • “Secrets of the Enchanted Forests”: En serie, der udforsker skovens økosystemer og deres dyreliv.
  • “Deep in the Heart”: En specialproduktion, der fremhæver Texas’ unikke landskab og dyreliv, fortalt af den Texas-fødte skuespiller Matthew McConaughey.
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.