Forside CES * CES 2024

Nye 4K OLED gaming-skærme fra LG – Inklusiv Verdens Første med ‘Dual-Hz’ 480Hz Support

-

LG34GS95QE (foto: LG)

LG har for nylig afsløret en ny serie af OLED Ultragear gaming-monitorer, herunder verdens første 4K OLED gaming-monitor med såkaldt Dual-Hz teknologi. Denne teknologiske bedrift markerer et betydeligt fremskridt inden for gaming-monitorer.

Topmodellen 32GS95UE, er en 32-tommer monitor, der takket være Dual-Hz systemet kan understøtte 4K-grafik ved 240Hz eller fuld HD-grafik ved imponerende 480Hz. Skiftet mellem disse to indstillinger kan nemt foretages med et enkelt klik på en hotkey eller joystick. Dette gør det muligt for spillere at vælge mellem FHD 480Hz for hurtige, reaktionstunge titler og 4K 240Hz for mere udforskende spil med visuelt rige miljøer.

32GS95UE-modellen praler også af en 0,03 ms (Grå til Grå) responstid for at minimere bevægelsesslør og øge klarheden, hvilket gør gaming-oplevelsen endnu mere medrivende og responsiv. Designet af 32GS95UE er også fokuseret på at fordybe spilleren i spilverdenen, takket være en anti-refleks, lav-refleksionsskærm og en ultra-tynd ramme rundt om alle fire sider af skærmen.

Annonce:

Til trods for et design med minimal ramme, forsøger 32GS95UE at løse problemet med indbygget lyd med sit Pixel Sound-system, hvor et frontvendt højttalersystem med to woofere og support for DTS Virtual:X faktisk er skjult bag OLED-panelet selv.

 

Andre Modeller i Ultragear Serien

Udover 32GS95UE inkluderer LG’s nye Ultragear OLED monitor-serie også 34GS95QE og dens større søskende, 39GS95QE. Begge disse modeller har UltraWide Quad-HD opløsninger og buede (800R) 21:9 aspektforholdsskærme, så spilgrafikken omslutter din perifere vision. Disse modeller nyder godt af de samme anti-refleks, lav-refleksionsbelægninger på deres skærme, hævder det samme kontrastforhold og farveområde, nyder et lignende ‘grænseløst’ design og hævder også en 0,03 ms (GTG) responstid.

Yderligere Modeller og Funktioner

LG tilføjer også nye 27- og 45-tommer modeller til sin 2024 Ultragear-serie. Disse modeller, som er opgraderede versioner af LG’s populære 45GR95QE og 27GR95QE modeller, fortsætter med at levere høje opdateringshastigheder og hurtige responstider samt VESA DisplayHDR True Black 400-certificering.

 

Andre CES nyheder. Se også: CES Tema

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.