Forside * Nyheder

Apple trækker iOS 17.3 beta 2 tilbage på grund af opstartsproblem

-

Apple har for nylig trukket den anden beta af iOS 17.3 og iPadOS 17.3 tilbage, kun tre timer efter at have frigivet opdateringerne. Disse betaversioner er nu fjernet fra Apple’s Udviklercenter og er ikke længere tilgængelige til download og installation.

Denne beslutning blev truffet efter flere rapporter om, at softwaren forårsagede alvorlige problemer for nogle brugere. Ifølge brugerrapporter på MacRumors’ fora, Twitter og Mastodon, oplevede flere iPhone-ejere, at deres enheder blev fanget i en opstartsloop efter opdateringen. Den eneste løsning på dette problem synes at være en fuldstændig gendannelse af de berørte enheder.

Annonce:

Yderligere undersøgelser tyder på, at problemet med opstartsloopet i iOS 17.3 muligvis er relateret til “Back Tap”-indstillingen. En log delt af udvikleren Guilherme Rambo antyder, at hans enhed gik ned på grund af en “Back Tap”-indstilling, og flere andre brugere med denne funktion aktiveret har også oplevet problemer. Det er dog ikke helt klart, hvordan “Back Tap” er involveret, da nogle brugere med funktionen aktiveret kunne installere opdateringen uden problemer, mens andre uden funktionen oplevede opstartsproblemet.

Apple har endnu ikke offentliggjort en tidsplan for, hvornår en revideret beta af iOS 17.3 vil blive frigivet. Indtil da anbefales det, at brugere udviser forsigtighed med at installere beta-software på deres primære enheder, da der altid er en risiko for fejl og problemer i beta-versioner.

denne side hos Apple, kan du se hvordan du kan genskabe din mobil, hvis du er røget i beta-fælden.

Denne situation understreger vigtigheden af at have opdaterede sikkerhedskopier og at være opmærksom på potentielle risici ved at installere tidlige softwareversioner, især på enheder, der er afgørende for daglig brug.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.