Forside CES * CES 2024

Hisense afslører et spændende udvalg af Mini-LED ULED-tv’er på CES 2024

-
Hisense K6

Hisense afslører et spændende udvalg af Mini-LED ULED-tv’er på CES 2024, inklusive U6K- og U7K-serierne, den avancerede U8K-serie og den topmoderne flagskibsmodel UX. Disse slanke Mini-LED-tv’er giver lysere og klarere billeder med mere detaljer end traditionelle LED-tv’er.

Disse modeller kommer med AirPlay 2, Game Mode Pro for forbedret gaming og det hurtige, brugervenlige VIDAA-operativsystem med indbygget stemmestyring. Fra København, 3. januar 2024, rapporteres det, at Hisenses Mini-LED ULED-tv’er tilbyder en biografoplevelse hjemme med ultrahøj lydkvalitet og den nyeste Mini-LED-teknologi. Tusindvis af tæt grupperede LED’er øger kontrastniveauet, og Quantum Dot-teknologien sikrer mere levende farver sammenlignet med almindelige LED-tv’er.

Hisenses HiView Engine forbedrer farver, kontrast og bevægelse, mens Total Ambient Adaptive-teknologien tilpasser billedet til omgivelsernes lys. AirPlay 2 er inkluderet for nem streaming. Flagskibsmodellen UX har en ny Hi-View Engine X-processor, som håndterer op til 65.536 lysstyrkeniveauer, giver præcis baggrundsbelysning og ultrahøj kontrast. UX’s Dynamic X-Display-teknologi forbedrer billedkvaliteten under alle forhold og reducerer genskær. Den har også et 4.1.2 surround sound-system med specialudviklede sidehøjtalere og subwoofer for en fordybende lydoplevelse.

Annonce:

 

Hisense K6

Game Mode Pro sikrer en problemfri gamingoplevelse. Udstyret med 144Hz Game Mode Pro, VRR og ALLM, giver den en jævn spiloplevelse. AMD FreeSync Premium sikrer synkronisering og forhindrer forsinkelse.

VIDAA-operativsystemet er tilgængeligt på alle modeller, hvilket giver hurtig og intuitiv betjening med mulighed for at tilpasse hjemmeskærmen. U6K-serien findes i 55” og 65”, U7K i 55”, 65”, 75”, 85” og 100”. U8K er tilgængelig i 55”, 65” og 75”, mens UX-modellen fås i 65” og 85”.

Hvornår de nye modeller kommer på det danske marked, og hvor meget de kommer til at koste vides endnu ikke.

 

Andre CES nyheder. Se også: CES Tema

 

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.