Forside CES * CES 2024

LG’s OLED gennembrud: Transparent OLED TV

-

LG har for nylig annonceret lanceringen af deres nye gennemsigtige OLED TV, OLED Signature T, på CES 2024. Dette innovative produkt markerer en betydelig udvikling i TV-teknologi, idet det kombinerer LG’s ekspertise inden for OLED-skærme med en gennemsigtig skærm.

Transparent er åbentbart det nye “sort” på CES 2024. I går præsenterede Samsung deres gennemsigtige MicroLED teknologi som på ingen måde var mere end en gimmick for at vise hvad der kan komme. LG har nu til enkelte medier vist deres gennemsigtige Signature T OLED skærm, som både kan være gennemsigtig og have en sort baggrund, som gør den kan bruges som almindelig skærm.

 

Annonce:
Trådløs connect boks fra LG
Trådløs connect boks fra LG

Design og Funktioner

OLED Signature T, med en skærmstørrelse på 77 tommer, er ikke blot et almindeligt TV. Det har en unik gennemsigtig panel, som kan gøre skærmen helt eller delvist gennemsigtig. Dette opnås ved hjælp af en kontrastfilm, som kan hæves eller sænkes med en fjernbetjening. Når filmen er oppe, ligner TV’et et almindeligt OLED-TV, men når den sænkes, kan man se, hvad der er bag skærmen.

LG har også tilpasset webOS-interface til denne unikke skærmtype, hvilket giver en mindre rodet og mere optimeret brugeroplevelse. TV’et indeholder også specialdesignede widgets, der kun optager en del af skærmen, hvilket er en idé, der er videreført fra LG’s rulbare TV.

Stor begejstring i salen da LG præsenterer deres gennemsigtige LG Signature OLED T

Billedkvalitet og Ydeevne

Selvom OLED Signature T tilbyder en unik gennemsigtighed, er der visse kompromiser i forhold til billedkvaliteten. Når kontrastfilmen er oppe, matcher TV’et ikke LG’s bedste konventionelle OLED-skærme, såsom G-serien, i lysstyrke. Dette skyldes manglen på Micro Lens Array-teknologi, som er afgørende for lysstyrkeforbedringer i andre LG-modeller.

 

Målgruppe og Pris

LG’s gennemsigtige OLED TV er designet til forbrugere, der søger noget nyt og anderledes. Prisen for OLED Signature T er endnu ikke offentliggjort, men det forventes, at den vil være betydeligt højere end LG’s andre high-end modeller.

 

Andre CES nyheder. Se også: CES Tema

 

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.