Forside * Nyheder

OPPO og OnePlus lægger låg på 5G-patentsag med Nokia.

-

En aftale mellem OPPO, OnePlus og Nokia lægger låg på en patentsag om brug af 5G patenter på alle OPPO og OnePlus telefoner.

Denne aftale dækker standard-essentielle patenter inden for 5G og andre cellulære kommunikationsteknologier. En vigtig del af aftalen er, at begge parter vil løse alle verserende retssager i alle jurisdiktioner, hvilket tyder på et mere samarbejdsorienteret forhold mellem de to teknologigiganter. Selvom de specifikke vilkår i aftalen er fortrolige, understreger denne udvikling en gensidig anerkendelse af vigtigheden af intellektuel ejendom inden for teknologibranchen.

Annonce:

Thor Gøtz, landechef for OnePlus i Danmark, udtrykker stor tilfredshed med aftalen i en pressemeddelelse til recordere.dk: “Hos OnePlus er vi glade for at have indgået denne globale aftale om krydslicensering af patenter med Nokia. Det er vigtigt at sige, at vores engagement i Europa er uændret. Vi tror på, at denne aftale vil give os endnu bedre forudsætninger for at tilbyde den bedste OnePlus-oplevelse til vores brugere på tværs af alle vores markeder.”

Aftalen kommer dagen efter at OnePlus lancerede deres nyeste flagskib OnePlus 12.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.