Forside CES * CES 2024

Samsungs nye S95D Quantum Dot OLED TV får Glare Free skærm

Samsung S95D OLED TV (foto: recordere.dk)

Dagen før det rigtigt går løs på CES, der havde Samsung inviteret udvalgte medier med til “First Look”, hvor vi kunne se de nye modeller før andre. En af nyhederne var S95D familien af QD-OLED TV, der bl.a. får Glare Free skærm, der minimerer reflektion.

Samsungs nye OLED-TV’er fra 2024, inklusiv S95D-modellen, er en opgradering fra sidste års udgaver. S95D har en imponerende 77-tommers skærm, der garanterer detaljeret, hurtigt og levende video.

Denne model benytter en QD-OLED skærm som er 20% lysere end tidligere versioner og præsenterer dyb sort og ekstraordinær farvenøjagtighed, bekræftet af Pantone Valideret. Sortimentet inkluderer også S90D og S85D i varierende størrelser, der strækker sig fra 42 til 83 tommer.

Annonce:
Samsung S95D OLED TV (foto: recordere.dk)

2024-modellerne er udstyret med ‘OLED Glare Free’-teknologi, som opretholder farveægthed og minimerer refleksioner, samtidig med at skarpheden bibeholdes – det er godt til dagslysbrug. Denne teknologi kombinerer et nyt hardcoating-lag og et unikt overflademønster for at balancere glans og refleksion.

S95D byder endvidere på avancerede billedbehandlingsmotorer, der leverer god hvid, dyb sort og nøjagtige farver. Denne model er den mest lysstærke OLED-skærm fra Samsung til dato og har høje opdateringsrater op til 144 Hz, hvilket er ideelt for sportsentusiaster og gamere, der ønsker flydende og klar visuel ydelse.

 

 

 

Pris og tilgængelighed

Samsung 77″ S95D OLED TV med Quantum Dot kommer i år, men endnu er der ingen informationer om pris eller dato.

 

Samsung S95D OLED TV (foto: recordere.dk)

 

 

Andre CES nyheder. Se også: CES Tema

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.