Forside CES * CES 2024

VIDEO: Se og hør om tankerne bag CANVAS HiFi

-

Recordere.dk har besøgt de to ejere bag CANVAS HiFi på CES 2024. Der fik vi en god og lang snak om hvad CANVAS 2.0 kan og hvordan man køber et produkt der har længere levetid end det TV man køber det til.

På 9. sal på Hotel Venetian i Las Vegas mødte vi de to personer bag CANVAS HiFi Kim Neeper Rasmussen og Laust Nielsen, der er gået sammen for at fortsætte de gode tanker der var med CANVAS 1.0 i en helt ny og opdateret version.

Annonce:

 

CANVAS 2.0 er mere end en højttaler / soundbar. Det er også en holder til TV i størrelserne 55″ – 77″. Det sker ved et rammesystem, der gør at højttaleren passer sammen med dit TV uanset om det er 55”, 65”, 75” eller 77”. Og sammen kan TV og højttaler enten hænge på væggen eller stå på gulvet. Alt som skal bruges uanset om det skal bruges på væg eller gulv er med når man køber produktet.

Vi fik hørt den nye højttaler, og var ganske imponerede over hvor godt den lød, og tog efter demonstrationen af CANVAS 2.0 en god og lang snak med de to stiftere.

Vi skal på forhånd beklage at man ikke hører spørgeren så godt, men vi valgte at give Laust og Kim mikrofonerne på.

 

Den nye kabinetkonstruktion på CANVAS egner sig meget bedre til væg montering, og man har brugt passive radiators I stedet for bas-refleks, nye mid-woofers med next-gen papir membran, og custom CANVAS designet silk dome diskanter med cast aluminium waveguides der integrerer i frontstof rammen så der ingen diffraction er.

 

Og så er der universal TV mount, og hybrid foot/wall mount. Alle frontstof grills er IR transparante i hele top kanten, så man kan lave zero gab montering med TV uden at forstyre fjernbetjeningen.

Der er flere annerkendte designere der har været med til at skabe de forskellige fronter man kan købe, der er fremstillet af dansk Kvadrat stof og ægte træ, så man kan skifte løbende. Det er også muligt at opgradere fronten, hvis man opgraderer sit TV til en af de understøttede størrelser.

 

Nærmest fuld pakke på understøttelse for streaming

CANVAS kommer med en kraftig DSP og MCU, og så har den et avanceret trådløst modul som understøtter bl.a. Cast 2.0, AirPlay2, Tidal, Spotify og Roon.

Oven i det får man HDMI eARC, BACCH 3D understøttelse og room correction. Og så kan man styre det hele fra app til enten iOS eller Android.

 

Pris og levering

CANVAS koster:

  • CANVAS 55” sort front 22.495,-
  • CANVAS 65” sort front 22.795,-
  • CANVAS 75” sort front 22.995,-
  • CANVAS 77” sort front 23.095,-
  • CANVAS SOLO sort front 21.795,-

Bemærk at du kan tilkøbe nye fronter efter behov. Priser og levering kan ses på canvashifi.com.

Specifikationer

TV COMPATIBILITY Universal TV mount, for all brands (Samsung, Sony, Panasonic, LG etc) in 55”, 65″, 75″ and 77” sizes

STAND/WALL MOUNT Hybrid, works on both floor and wall

FRONT GRILLES Interchangeable magnetically attached in 13 finish options, including Kvadrat fabrics and real wood, in 55”, 65”, 75” and 77” sizes

CABINET Rock solid 24 liters, MDF with CANVAS BridgeBrace™ technology

BASS/MIDRANGES 2 x High End SB Acoustics paper cone, long excursion 6,5” die-cast aluminium chassis

TWEETERS 2 x High End SB Acoustics 29mm silk dome with CANVAS designed waveguide die-cast aluminium frontplate

PASSIVE RADIATORS 2 x High End SB Acoustics low-loss high precision, long excursion

CROSSOVERS DSP Linear phase FIR, high order

AMPLIFIERS 4 channels Class D HiFi amps

DAC’s Burr-Brown 24 Bit / 192 kHz

FREQENCY RESPONSE 30 Hz – 20.000 Hz

DSP Powerful Analog Devices 300 MIPS quad-core with BACCH 3D filter

ROOM CORRECTION Through iOS app, uses iPhones built in microphone or optional Zen Mic

CONNECTIVITY HDMI eARC, Toslink, Analog, Apple AirPlay 2 (multi-room), Google Cast (multi-room), Roon, Tidal, Spotify Connect, DLNA. In addition, automatically activated input via control unit that can be hidden in CANVAS for connection with existing control systems such as Sonos app, Bluetooth, B&O App, Bluesound, HEOS, Bose App, Samsung App or other control units. Contact our support for help with configuration if you have special wishes.

UPDATES Software automatic OTA. Hardware electronics upgradable

 

 

Andre CES nyheder. Se også: CES Tema

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.