Forside * Nyheder

Apple ring på vej (rygte)

-
Foto: recordere.dk

Efter adskillige år med undersøgelser ser det ud til, at en smart ring fra Apple måske snart bliver en realitet

Der svirrer igen rygter på grund af en ny rapport fra forsyningskæden, der antyder, at “Apple Ring” muligvis bliver lanceret tidligere end forventet. Det skriver Apple Insider

Samsungs nylige fremvisning af Galaxy Ring ved deres Unpacked-event i januar forventes at stimulere det allerede voksende marked for smarte ringe betydeligt. Imidlertid tyder en ny rapport på, at Apple også er på trapperne med deres version.

Annonce:

En kilde fra industrien, der for nylig talte med ETNews, afslørede, at Apple er meget tæt på at præsentere den meget omtalte wearable. Efter at have indsendt og modtaget flere patenter, på trods af konkurrence fra Samsung, ser det ud til, at det snart er Apples tid til at skinne.

“Apple har konsekvent indsendt patenter relateret til smarte ringe gennem årene, hvilket indikerer, at en lancering til markedet potentielt er lige om hjørnet”, delte kilden. Der spekuleres også i, at Apple allerede overvejer en dato for lanceringen, skønt det er uklart, hvor tæt produktet er på at blive en realitet.

Skulle disse spekulationer holde vand, kunne Apple være på vej ind på et marked, der ser ud til at vokse markant. Ifølge Business Research Insight, forventes det globale marked for smarte ringe at eskalere fra 20 millioner dollars i 2023 til næsten 200 millioner dollars i 2031, hvilket vil ti-doble dets størrelse over otte år.

Selvom ETNews historisk set ikke har den bedste præcision i forudsigelser af Apples fremtidige produkter, spiller de alligevel en central rolle i omdannelsen af rygter omkring Apple. Det bemærkes dog, at der mangler andre troværdige rygter eller lækager om denne forventede smarte ring, hvilket bringer en snarlig lancering i tvivl.

Ikke desto mindre er det værd at bemærke antallet af patenter, Apple har indsendt for denne enhed.

Patenterne inkluderer blandt andet en fra november, der beskriver anvendelsen af en smart ring til trådløs styring af smartphones og andre enheder over korte afstande. Dette patent inkluderer et forslag om et eksternt bånd på ringen, der kunne muliggøre yderligere touch-kontrol eller rotationsfunktioner.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.