Forside * Nyheder

CBB MIX udvides med Nordisk Film+

-
Foto: Nordisk Film+

Nordisk Film+ tilføjes CBBs streamingkoncept MIX

CBB føjer tjenesten Nordisk Film+ til deres streamingkoncept CBB MIX, hvilket bringer et bredere udvalg af indhold, specielt dansk film, til kunderne. Det fortæller Nordisk Film+ i en udmelding.

Andreas Damtoft Jacobsen fra CBB udtaler, at tilføjelsen af Nordisk Film+ er et skridt mod at give kunderne mere indhold og fleksibilitet. Nordisk Film+ har et stærkt udvalg af danske film, hvilket forventes at blive godt modtaget.

Annonce:

Nordisk Film+ lancerede i efteråret 2022 og har vist sig populær, specielt for danske filmelskere. En YouGov undersøgelse viser, at mange danskere finder deres favoritfilm på tjenesten.

Kasper Bent Rasmussen fra Nordisk Film Distribution fremhæver, at Nordisk Film+ inkluderer populære danske film og børneindhold, samt udvalgte film fra Hollywood og Norden.

Som en del af lanceringen tilbyder CBB en specialkampagne, hvor nye kunder kan prøve alle syv tjenester i CBB MIX til 100 kr. for den første måned. Dette tilbud er for en begrænset periode og giver en god chance for at udforske det nye og rige indhold i CBB MIX.

Der er mulighed for tilkøb af tjenesterne HBO Max, TIDAL, TV 2 Play, Viaplay, Podimo, Mofibo – og nu Nordisk Film+

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.