Forside * Nyheder

Apple vil lave et værktøj som letter skifte til Android

-
Foto: recordere.dk

Apple indfører tiltag for at forenkle overgangen fra iPhone til Android som svar på EU’s pres

I forbindelse med ikrafttrædelsen af EUs Digital Markets Act, som skal være med til at sikre retfærdige og åbne digitale markeder, så har Apple udgivet en erklæring (en rapport) som fortæller hvordan de agter at efterleve reglerne. Som hvad der er gjort allerede nu og hvad der er på vej.

Det er her at Apple fortæller at de vil gøre det lettere at skifte til andre operativsystemer.

Annonce:

“Tredjeparter tilbyder migreringsløsninger, der hjælper brugerne med at overføre data mellem enheder med forskellige systemer”, lyder det fra Apple som fortsætter:

“For at bygge videre på disse muligheder er Apple ved at udvikle en løsning, der hjælper udbydere af mobile operativsystem-udbydere med at udvikle mere brugervenlige løsninger til at overføre data fra en iPhone til en ikke-Apple-telefon”.

De venter at have løsningen klar i efteråret 2025, hvilket indikerer at det er planlagt til at være en del af iOS 19.

Derudover arbejder Apple også på et værktøj som kan overføre bogmærker og besøgshistorik mellem Safari til andre browsere. Det værktøj ventes klar i slutningen af 2024 eller begyndelsen af 2025.

Det vides ikke om disse nye services udelukkende vil være tilgængelige i EU, eller om de vil blive tilbudt globalt. Google tilbyder allerede en app ved navn “Skift til Android”, der assisterer brugere i at migrere kontakter, billeder, og andre data til Googles økosystem.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.