Forside * Nyheder

Tabte sag om misbrug af mistet mobiltelefon

-

Klage over høje sms-omkostninger fra mistet telefon afvist af Teleankenævnet

En klage indgivet af NN over Yousee A/S er blevet afvist af Teleankenævnet. Klagen omhandlede høje omkostninger til sms-beskeder, som klager hævdede ikke at have forårsaget. Ifølge klager mistede han sin mobiltelefon under en bytur den 25. eller 26. december 2022 og opdagede først tabet den 27. december 2022 ved middagstid. Han kontaktede Yousee A/S og rapporterede telefonen stjålet.

Annonce:

I løbet af tidsrummet fra den 26. december kl. 12.12 til den 27. december kl. 06.16 blev der registreret 6.677 sms-beskeder sendt til udenlandske numre fra klagers sim-kort, hvilket resulterede i en regning på 3.672,35 kr. Yousee A/S spærrede sim-kortet på grund af det høje forbrug den 27. december 2022 kl. 06.16.

Klager påstod, at han ikke kunne bekræfte forbruget, da sim-kortet var blevet bedt om at blive spærret i den pågældende periode. Yousee A/S fastholdt dog, at klager hæftede for forbruget og henviste til generelle vilkår for levering og drift af deres tjenester.

Teleankenævnet bemærkede, at Yousee A/S havde bekræftet, at forbruget var registreret fra klagers sim-kort. Da der var usikkerhed omkring bedømmelsen af de faktiske oplysninger, blev klagen afvist af Teleankenævnet.

Selvom klagen blev afvist, tilbød Yousee A/S at imødekomme kundens ønske om en afdragsordning.

Afgørelsen kan læses her

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.