Forside * Nyheder

Sony klar med ULT POWER SOUND serie til folk på farten

-
ULT Tower 10

Sony introducerer ULT POWER SOUND-serien, en ny linje af højttalere og hovedtelefoner.

Denne serie, bestående af tre højttalere – ULT TOWER 10, ULT FIELD 7, og ULT FIELD 1 – samt de trådløse hovedtelefoner ULT WEAR, er designet til at levere en lydoplevelse, der efterligner fornemmelsen af at stå helt forrest til en koncert.

Den fællesnævner, der binder ULT POWER SOUND-serien sammen, er den innovative ULT-knap, en funktion designet til at forbedre lydkvaliteten gennem en eller to lydtilstande. Denne funktion er et vidnesbyrd om Sonys forpligtelse til at levere produkter, der forstærker brugerens lytteoplevelse.

Annonce:

 

ULT TOWER 10

ULT TOWER 10 repræsenterer flagskibet inden for serien, et tårnhøjttaler-system, der kombinerer kraftfuld bas med 360 graders festlyd og -lys. Dens karaokefunktioner og evne til at forbinde til tv-apparater gør den til en alsidig tilføjelse til enhver hjemmeunderholdningsopsætning. ULT TOWER 10 tilbyder en række funktioner designet til at forbedre brugeroplevelsen, herunder Sound Field Optimization, der justerer lydindstillingerne automatisk, og Party Connect, som muliggør synkronisering af musik og lys på tværs af op til 100 kompatible enheder.

 

ULT FIELD 7

For dem, der ønsker at tage festen med sig, tilbyder ULT FIELD 7 et bærbart, vand- og støvafvisende design med op til 30 timers batterilevetid. Denne højttaler er ideel til udendørs begivenheder, hvor dens kraftige bas og lyseffekter kan skabe en festlig atmosfære.

 

ULT FIELD 1

ULT FIELD 1, den mindste højttaler i serien, tilbyder en stor lyd i et kompakt og robust design. Den er både vand- og støvtæt, og med sin multivejsrem er den let at tage med overalt. Denne højttaler er designet til at være en alsidig følgesvend, klar til at levere kvalitetslyd uanset omstændighederne.

 

ULT WEAR

Hovedtelefonerne ULT WEAR fuldender serien ved at tilbyde en personlig lydoplevelse med forbedret bas og støjreduktion. Med funktioner såsom automatisk pause og genstart af musik, når hovedtelefonerne tages af og på, samt muligheden for at tilslutte to Bluetooth®-enheder samtidig, repræsenterer de en perfekt balance mellem funktionalitet og kvalitet.

Pris og tilgængelighed

  • ULT TOWER 10 bliver tilgængelig i sort i april 2024 til en vejledende udsalgspris på 8.500 kr.
  • ULT FIELD 7 bliver tilgængelig i sort i april 2024 til en vejledende udsalgspris på 4.500 kr.
  • ULT FIELD 1 bliver tilgængelig i farverne sort, råhvid, skovgrøn og orange i april 2024 til en vejledende udsalgspris på 1.200 kr.
  • ULT WEAR bliver tilgængelig i farverne sort, skovgrøn og hvid i april 2024 til en vejledende udsalgspris på 1.500 kr.
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.